16-01

Bumbal doorbreekt de grens van 200 klanten

Happy new year! Het jaar 2023 is voor Bumbal fantastisch begonnen. We hebben de prachtige grens van maar liefst 200 klanten bereikt die iedere dag plezier hebben van de intelligente transport planning van Bumbal.

Internationaal bereik met transport planning

Het klantennetwerk van Bumbal wordt steeds groter en we hebben zelfs de eerste internationale stapjes gemaakt. Het grootste deel van de klanten zit in Nederland en België maar ook Oostenrijk en zelfs Curaçao. Bumbal transportplanning software is geschikt voor iedere MKB-er en is al te gebruiken vanaf één voertuig. Waar onze kleinste klanten één voertuig hebben, heeft onze grootste klant rond de 100 voertuigen. We zijn onwijs blij met al deze mooie klanten!

Toekomstbeeld en ambitie 2025

In de eerste Bumbal jaren is er hard gewerkt om een volwassen softwareproduct neer te zetten waar bedrijven graag gebruik van maken. De afgelopen periode is er vooral gefocust op beheersbaarheid en schaalbaarheid. Het jaar 2023 staat voor Bumbal gebruikers in het teken van de nieuwe web en app omgeving met meer gebruikersgemak én functies. Een flinke upgrade dus! Bumbal zal zich de komende tijd blijven richten op hen bestaande klanten en verdere groei in Nederland en België. Daarnaast wordt 2023 ook het jaar van voorbereiding op groei in Europa vanaf 2024. Dat betekent vooral dat het nog makkelijker gaat worden om de Bumbal planning software in gebruik te nemen. De ambitie is om in 2025 500 blije Bumbal gebruikers te hebben, waarmee we een innovatief platform en een duurzaam bedrijf opgebouwd hebben. Bekijk hier de doelen omtrent duurzaamheid voor 2025.

Wil je mee op onze reis? Of gewoon eens wat meer weten over Bumbal? We vertellen het graag! Bel of mail gerust: 013-2201600 / info@bumbal.eu.