19-01

Nieuwe Bumbal userinterface sneak preview

Bumbal blijft bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van de software. Op dit moment creëren we een nieuw userinterface wat het gebruikersgemak verder gaat verbeteren. Een userinterface waarbij alle informatie over de bezorgroute direct inzichtelijk is. De transport software van Bumbal is de oplossing waarmee je super eenvoudig orders thuisbezorgd.

Bezorg route en meer in één oogopslag

De afgelopen periode heeft een eerste groep klanten kennis gemaakt met deze nieuwe userinterface. Op basis van de zeer waardevolle terugkoppeling is het team van Bumbal aan de slag gegaan om deze feedback te verwerken en de userinterface te optimaliseren. Hierbij ligt de focus van de ontwikkelaars op het verbeteren van het gebruikersgemak. Voor degenen die nog geen sneak preview hebben gehad, niet getreurd. De komende tijd nodigen we steeds meer gebruikers uit om mee te kijken. Vanaf medio juni 2023 is het voor alle Bumbal gebruikers mogelijk om de nieuwe userinterface te testen. Je kunt hierbij eenvoudig switchen tussen huidige en nieuwe userinterface.

Overzichtelijk & eenvoudig

Het dashboard van de nieuwe userinterface wordt één scherm waarin activiteiten, routes en de kaart in een oogopslag te zien zijn. Het is mogelijk om deze drie componenten te herorganiseren door ze verslepen. Ook kunnen deze componenten groter of juist kleiner gemaakt worden. Op deze manier is het dashboard geheel naar wens aan te passen. Verder is het ontwerp van de interface zo aangepast dat er meer informatie van de bezorg route direct inzichtelijk is. Voorbeelden van dergelijke verbeteringen zijn: meerdere capaciteitstypen tonen bij een route, het verhoogde aantal zichtbare routes op de kaart en eenvoudig bereikbare ladingregels en activiteit bijlagen.

Snel en slim navigeren

Het scherm waar je activiteiten/routes in aanmaakt of bewerkt wordt ook verbeterd. In dit nieuwe ontwerp is het navigeren naar de verschillende onderdelen van activiteiten/routes gemakkelijker. De vernieuwde interface maak het mogelijk om enkel en alleen door het eerste tabblad heen te hoeven scrollen om algemene informatie over de bezorg route, het adres, datums & tijden, capaciteiten of rekeningen in te vullen.

Wil je meer weten over de nieuwe Bumbal userinterface? Neem contact op met de Bumbal support desk: support@bumbal.eu / 013-511444. De specialisten van Bumbal helpen graag bij al uw vragen.

Bezorg route, planningsoftware