31-01

Laadlijst functie in de Bumbal chauffeurs APP

De Bumbal chauffeurs APP is al beschikbaar vanaf het basisabonnement en onmisbaar voor iedere chauffeur die een bezorg route rijdt. Binnenkort wordt de nieuwe versie van de Bumbal chauffeurs APP gelanceerd. Zoals in eerder nieuwsberichten is aangegeven, komt in de nieuwe release een geïntegreerde navigatie beschikbaar en worden ETA-updates voor de chauffeur verwerkt. Bekijk hier een aantal korte filmpjes over de werking van de chauffeurs APP.

Verbeterde chauffeurs APP

In de vernieuwde versie van de APP wordt het straks ook mogelijk om laadlijsten in te zien. Bij start/eind rit en depot activiteiten zullen alle ladingregels (package lines) van een route te zien zijn. Hierbij worden de ladingregels van de laatste activiteit van de route als eerst getoond zodat de producten voor de laatste stop als eerste geladen worden. De laadlijst is vooral handig om de chauffeur inzicht te geven in welke producten er geladen moet worden, waarbij de ladingregels ook via de geïntegreerde barcode scanner “ingecheckt” kunnen worden. Zo vergeet de chauffeur nooit meer iets!

Minder planuren, meer efficiëntie

Naast de Bumbal chauffeurs APP biedt Bumbal nog meer handige en slimme software aan om de beste routeplanning te creëren. Bumbal maakt het mogelijk om snel, eenvoudig en digitaal een planning te maken voor meerdere voertuigen voor meerdere dagen. Er worden minder planuren gemaakt, maar de ritten worden efficiënter en slimmer gepland. Hierdoor bespaar je tijd, kilometers en papier. Naast de intelligente plansoftware, biedt het platform ook een automatische afspraken planner en een track en trace software. Creëer dé perfecte bezorging met de betaalbare software voor ieder MKB!

Wil je meer weten over de laadlijst in de Bumbal chauffeurs APP? Neem contact op met de Bumbal support desk: support@bumbal.eu / 013-511444.

chauffeurs app, transport planning