21-02

Bumbal multi depothouder aanpak | GVT & Audax

De afgelopen periode heeft Bumbal in samenwerking met ID Logistics (GVT) en 17 depothouders de automatisering voor planning, bezorgroute en track & trace van de Audax distributie ingericht. GVT als onderdeel van ID Logistics is sterk in opslag, transport en distributie in de Benelux. Zie voor meer informatie ook www.gvt.nl.

De efficiëntste bezorgroute creëren

Audax is onder meer gespecialiseerd in het verspreiden van dagbladen en tijdschriften naar ruim 6.000 buurt- en distributiepunten, (boeken)winkels en kiosken door Nederland en België. Zie voor meer informatie ook www.audax.nl. GVT en de samenwerkende depothouders zijn partner van Audax in het organiseren en uitvoeren van deze fijnmazige transportbewegingen. Om dit op een toekomstbestendige manier te automatiseren heeft GVT Bumbal benaderd. Samen hebben ze een naadloze structuur opgezet. Vanuit Audax worden stops(orders) doorgestuurd naar het TMS van GVT en deze stops worden vervolgens doorgestuurd naar de Bumbal. Bumbal creëert vervolgens de ideale bezorgroute.

Volledige automatisering

Binnen Bumbal heeft iedere depothouder een eigen Bumbal account. Op basis van specifieke businessruling worden de juiste stops voorzien van de juiste info beschikbaar gesteld aan de juiste depothouder. Iedere depothouder kan de eigen transporten vervolgens eenvoudig over meerdere voertuigen plannen en de juiste chauffeurs aan de ritten koppelen. Vervolgens worden de ritten en stops ook afgewikkeld via de Bumbal chauffeurs APP zodat GVT en Audax ook op de hoogte zijn van de laatste status. Bovendien wordt het aflever dossier automatisch afgewikkeld en is dit volledig digitaal beschikbaar voor alle betrokkenen.

Kortom, een mooi digitaal samenspel om de meer dan 100 voertuigen verdeeld over 17 partijen volledig automatisch af te wikkelen.

Heb je interesse in de mogelijkheden van de Bumbal multi depothouder aanpak of wil je meer weten over de GVT – Audax – depothouders case? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

#IDlogistics #Bumbal #Audax

bezorgroute