28-02

De grootste bijen supporter van Nederland

De missie van Bumbal is het stoppen van verspilling. Door geavanceerde plansoftware eenvoudig en betaalbaar te houden, komt het efficiënt organiseren van bezorging of service op locatie met eigen voertuigen voor iedereen binnen handbereik. Met Bumbal organiseer je alles rondom het transport in een handomdraai. Van het maken van een bezorg- of service afspraak met de klant tot en met een digitale pakbon. Hierbij zijn klant, planner en chauffeur altijd realtime op de hoogte van de status. Volledig digitaal. Dat scheelt tijd, kilometers en papier!

Slimmer transport met plansoftware van Bumbal

Onze missie is relevanter dan ooit. Circa de helft van al het transport rijdt nog steeds leeg. Uiteraard heeft dat allerlei verklarende oorzaken, maar het is richting een duurzame toekomst niet langer houdbaar. Vijftig procent leeg betekent ook dat we vijftig procent onbenut laten. En dat in een tijd waarin natuur, bereikbaarheid en leefbaarheid steeds verder onder druk komen te staan en het vinden van chauffeurs en planners een grote uitdaging is. Dit moet dus anders. Niet meer, maar slimmer! En dat is precies waar de plansoftware van Bumbal in kan helpen. Juist nu en juist voor het MKB.

Inzet voor de natuur

Bumbal zet zich niet alleen in voor de ondernemer, maar ook voor de natuur! Bumbal heeft inmiddels 4 bijenkasten geadopteerd waar in het seizoen 200.000 bijen hard aan het werk zijn voor hun koninginnen en de natuur. Dit doen ze altijd slim door een van nature ingebouwd algoritme. Clever by nature dus! We hebben afgelopen december een bezoekje gebracht aan deze harde werkers en op dit moment genieten ze van een welverdiende winterslaap. Tja, eigenlijk slapen ze niet maar staan ze in een rustige survival modus om het nest warm te houden zodat ze de winter overleven. En dit overleven is ook precies waarom Bumbal bijen steunt.

Grootste supporter van bijen

Bijen zijn cruciaal voor een gezond en sterk ecosysteem. Je kunt zelfs stellen: zonder bijen geen toekomst. Bumbal heeft de ambitie om in 2025 minimaal 500.000 bijen in Nederland structureel te steunen. Maar we willen meer. We willen de grootste supporter van bijen worden in Nederland. Niet alleen door adoptie van bijenkasten maar denk ook aan het faciliteren van voorlichtingen op scholen. Of specifieke promotie van wat we zelf allemaal kunnen doen om de bijen een handje te helpen.

 

Wil jij ook aansluiten? Of heb je ideeën over hoe we bijen in Nederland het beste kunnen helpen? We horen het graag. Neem contact op via 013-2201600 of stuur een mailtje aan Bas: bas@bumbal.eu

 

 

 

plansoftware, logistiek, bijen, bijenkasten, bumbal