23-05

Building Brands Together aan de slag met logistieke rittenplanning

Building Brands Together is een bedrijf dat Full Service Merchandising oplossingen biedt voor de Retail in de Benelux en Duitsland. De rack jobbers van Building Brands Together beheren en vullen displays/stellingen in winkels aan. Je producten staan er hierdoor dus altijd kleurig bij! Zie voor meer informatie ook www.buildingbrandstogether.com. Building Brands Together heeft steeds meer medewerker op de weg (de rack jobbers) om deze service te bieden. En buiten de Benelux en Duitsland wordt deze dienst binnenkort in meer landen aangeboden. Door deze groei zijn ze opzoek naar een passende oplossing om de ingewikkelde logistieke rittenplanning eenvoudiger te maken. Ze zijn een samenwerking aangegaan met Bumbal.

Eenvoudige logistieke rittenplanning

Het plannen en monitoren van de rack-jobbers (medewerkers Building Brands Together) wordt door de groei van het bedrijf een steeds grotere uitdaging. Hier zochten ze dus een planoplossing voor en die hebben ze nu gevonden in Bumbal. Tijdens de (gratis) testmaand werd duidelijk dat ze met Bumbal de logistieke rittenplanning eenvoudig kunnen automatiseren waarbij de planner ook altijd zelf noodzakelijke wijzigingen door kan voeren. Best of both worlds met aanzienlijk minder plantijd. Naast de plansoftware heeft Bumbal ook een automatische afspraken en track en trace software. De winkel kan zelf een dag en tijd kiezen wanneer de rack-jobbers langs komen. Ongeacht wat de winkel kiest het algoritme zorgt ervoor dat de afspraak altijd in de planning past. Als de rack-jobbers onderweg zijn, krijgt de winkel een bericht met de verwachte aankomsttijd. Ideaal!

Geen gedoe, gewoon makkelijk en snel

Omdat Building Brands Together ervoor kiest om de stops in te laden via de Excel upload functie was het voor wat betreft de implementatie een kwestie van de instellingen en stamdata van de testaccount omzetten naar een reguliere Bumbal account. Ná de online training kon Building Brands Together direct aan de slag. Een supersnelle en makkelijke implementatie dus!

 

Wil je meer weten over de Building Brands Together case? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via contact.