06-06

Binnenkort nieuw medewerkersportaal beschikbaar

De reguliere Bumbal webomgeving is primair gericht op planners. Planners kunnen hier eenvoudig een optimale planning maken en de verdere uitvoering in één oogopslag monitoren. Zoals de registraties van de chauffeur via de geïntegreerde chauffeurs APP. Andere interne medewerkers zoals verkopers en customer service medewerkers kunnen desgewenst uiteraard ook toegang krijgen tot het planscherm. Dit is alleen niet altijd wenselijk en ook niet altijd even handig vanwege de uitgebreide mogelijkheden in het planscherm. Om deze reden heeft Bumbal een medewerkersportaal ontwikkeld met een aparte login. Op deze manier is het overzichtelijk voor zowel planner als andere interne medewerkers.

Automatisch plannen van klantafspraken

Speciaal voor verkopers (op de winkelvloer) en customer service medewerkers is er een medewerkersportaal. Via dit medewerkers scherm beschikken ze over een totaal overzicht van orders/stops met alle relevante (status) info per stop. Via dit scherm heeft de medewerker ook direct de mogelijkheid om een afspraak in te plannen met de klant via de automatische afsprakenplanner. Per order/stop kan je met één druk op de knop in de lopende planning de beschikbare opties voor de betreffende klant inzien. Hierbij houdt Bumbal direct rekening met alle andere afspraken en instellingen in de huidige planning, incl. rij- en stoptijd. Welke optie de klant ook kiest het past altijd efficiënt in de lopende planning en het wordt bovendien direct weggepland. De planner kan dit verder controleren en desgewenst (binnen geldende klantafspraken) aanpassen.

Extra functies

Het huidige medewerkerportaal is dus al heel handig! Maar in het nieuwe medewerkersportaal komen er een aantal handigheidjes bij zodat het nog gebruikersvriendelijker wordt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • compleet detail overzicht;
  • alle bestanden/bijlagen in 1 oogopslag inzichtelijk;
  • inzicht in (alle zaken rondom levering) eventueel orderhistorie van een klant;
  • handige snel-knoppen (voor bijvoorbeeld inplannen van een afspraak);
  • track & trace status direct
  • met 1 druk op de knop alle producten van een order overzichtelijk op een rij;
  • mogelijkheid om berichten (afspraak uitnodiging / track & trace / digitale pakbon) op een eenvoudige manier nogmaals te versturen.

Met bovenstaande extra functies kan een verkoper/customer service medewerker de klant nog beter bedienen en dat zonder dat ze hiervoor steeds de planner hoeven te bellen. Wil je meer weten over de nieuwe medewerkersportaal? Neem contact op met Bas Holland: bas@bumbal.eu / 013-2201600.

plannen, planscherm, plansoftware