28-03

Multi Supplies aan de slag met Bumbals planoplossing

Multi Supplies is een totaal leverancier voor alles op kantoor en werkplek. Denk aan printers, etiketten, toners, kantoormachines en bureaus. Ze kunnen 20.000 artikelen uit voorraad leveren en bieden dit aan vanuit een webshop en 2 fysieke winkels in Aalsmeer en Honselersdijk. Zie voor meer informatie ook www.multisupplies.nl. Het bedrijf zocht een oplossing om met eigen voertuigen zo efficiënt mogelijk te bezorgen. En daarbij een betere service te kunnen bieden aan hun klanten. Na een vergelijking kwam Bumbal als beste uit de bus.

Betaalbare geavanceerde planoplossing

Multisupplies zet eigen voertuigen in en heeft voor Bumbal gekozen voor het automatische plannen en de track & trace functie. Dit gaat allemaal via de geïntegreerde chauffeurs APP. De komende periode wordt Bumbal op maat ingericht en in gebruik genomen door het bedrijf. Hierbij wordt er een koppeling gemaakt met het ERP systeem van Multi Supplies. Op deze manier heeft Multi Supplies een toekomstbestendige, geavanceerde planoplossing die het volledig digitaal werken perfect ondersteunt.

Toekomstgericht ondernemen

Multi Supplies zet op het gebied van transport en logistiek weer een flinke stap voorruit en zijn ze klaar voor verdere groei. Zonder dat hier het team steeds voor uitgebreid moet worden, een groot voordeel van Bumbal is namelijk dat met dezelfde mensen veel meer werk verzet kan worden. Naast het werkvoordeel wat Bumbal met zich meebrengt, is het ook nog eens een duurzame keuze. Het algoritme van de software zorgt creëert de efficiëntste route. Op deze manier bespaar je kilometers en daarmee stoot je minder Co2 uit. Alle 200 klanten van Bumbal stoten samen jaarlijks circa 1.350 ton minder Co2 uit. Lees hier meer over de duurzaamheid van Bumbal.

Wil je meer weten over de Multi Supplies case? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in.

Planoplossing, logistieke software