11-04

Optimalisatie implementatie logistieke software door student Richard Tax  

Bumbal staat niet stil en blijft bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de logistieke software. Richard, student aan de Breda University of Applied Sciences (BUAS), is afgelopen februari gestart met zijn afstudeeropdracht bij Bumbal. Deze opdracht loopt t/m juni 2023. In deze periode gaat Richard werken aan het “continuous improvement programma” van het Bumbal support en implementatie team (de support desk).

Implementatie & support

Implementatie & support is een belangrijk onderdeel om Bumbal gebruikers op een goede manier te begeleiden bij de ingebruikname van de logistieke software. De support desk van Bumbal is er voor specifieke gebruikersvragen maar ook bij het begeleiden van bijvoorbeeld nieuwe releases. Bumbal heeft de afgelopen periode veel tijd en energie geïnvesteerd in zowel het team van de support desk als de ondersteunende systemen die daarbij horen. Dit om test-, implementatie- en supportactiviteiten goed uit te kunnen voeren. Hierdoor staat er nu dan ook een professionele support desk organisatie. Neem hier contact op.

Logistieke software – implementatie optimalisatie

Richard gaat aan de slag om de verschillende processen rondom implementatie en support verder te optimaliseren, in het bijzonder gericht op het faciliteren van de Bumbal groeiambities. Hij gaat een uitgebreide analyse uitvoeren wat als fundament dient voor een advies voor continue procesoptimalisatie voor implementatie en support. We zijn bijzonder blij dat Richard ons team versterkt en deze mooi opdracht voor Bumbal oppakt.

Ben je benieuwd waar Bumbal zoal nog meer mee bezig is? Houd onze nieuwspagina en socials in de gaten of neem contact op met Bas van Bumbal via bas@bumbal.eu. Bas is een van de Bumbal oprichters en kan je meer vertellen over de groeistrategie en de doelen voor de toekomst.

richard tax, logistiek, software, onderzoek