23-08

Elbuco zet Bumbal in als bezorgsoftware

Elbuco is een bedrijf dat leaseconcepten biedt aan bedrijven. Zoals bijvoorbeeld bedrijven die consumentenelectronica, witgoed en hulpmiddelen voor zorg verkopen. Elbuco was op zoek naar een oplossing die alle bedrijfsonderdelen met alle plan- en afspraken vraagstukken voor bezorging en service aan huis op kon lossen. Natuurlijk moet de software ook goed te koppelen zijn aan de bestaande andere softwaresystemen. Logisch dat ze kiezen voor Bumbal als afspraken– en bezorgsoftware.

Efficiënt werken met afspraken- en bezorgsoftware

Elbuco gaat met Bumbal aan de slag voor het slimmer plannen van afspraken en routes voor thuizbezorging en service- en onderhoud bezoeken aan huis. Met de inzet van Bumbal gaat Elbuco een eenduidige werkwijze realiseren voor customer-service en planning. Op deze manier is het bedrijf ook direct klaar voor de beoogde verdere groei in de toekomst.

Software en een team dat meedenkt

Elbuco heeft voor Bumbal gekozen vanwege de moderne en complete oplossing die eenvoudig werkt voor de gebruiker maar ook vanwege de logistieke kennis waar Bumbal over beschikt. Bumbal denkt mee in het implementatie proces, toont betrokkenheid om de zaken soepel in te voeren en is sterk in het koppelen van systemen. Wil je meer weten of graag een vrijblijvende demo? Neem contact met Bas Holland: bas@bumbal.eu | 013-2201600.