AFSPRAKEN MAKEN

MAAK HELDERE & DUIDELIJKE AFSPRAKEN MET DE KLANT

ONLINE AFSPRAKEN SOFTWARE

Met Bumbal online afspraken software maakt je klant eenvoudig kenbaar welke online afspraken hij/zij wenst. Afspraken maken met klanten over aflevering of servicebezoeken is namelijk geen eenvoudige opgave. Het is moeilijk om contact te leggen en om te beoordelen of een afspraak überhaupt past in de transportplanning. Met de online afspraken software kiest jouw klant een voorkeurstijdvak voor de bezorging. Voor deze online afspraken worden alleen die opties aangeboden die daadwerkelijk op een efficiënte manier in de planning passen. Het planalgoritme houdt rekening met de transportplanning en de impact van de stops. Zo kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de top 5 opties (met minste impact op de planning) aan de klant te tonen. Bumbal online afspraken software optimaliseert zowel handmatige als automatisch transportplanning. Je kunt per regio en per tijdvak instellen wat het maximaal aantal bezoeken is. Is het maximum bereikt? Dan biedt de software deze optie niet meer aan in het klantportaal.

ONTDEK ZELF DE KRACHT VAN BUMBAL

KLANTEN KIEZEN

ONTDEK ZELF DE KRACHT VAN BUMBAL

BETERE KLANTBELEVING MET BUMBAL ONLINE AFSPRAKEN SOFTWARE

Met de online afspraken maken software van Bumbal nodig je klanten automatisch uit per e-mail of SMS om een afspraak te maken en tijdvoorkeuren door te geven. Via deze uitnodiging komt de klant in jouw gepersonaliseerde klantportaal, voorzien van jouw bedrijfslogo en eigen teksten. In het gepersonaliseerde klantportaal:

  • Controleert de klant NAW en contactgegevens
  • Pas de klant NAW en contactgegevens aan waar nodig
  • Geeft de klant aan welk tijdvak voorkeur heeft
  • Stel je hier optioneel de klant geautomatiseerd enkele vragen over de levering of service. De vragen zijn per categorie (bijvoorbeeld per type levering / service, type product of (type) klant) in te stellen. Zo kom je altijd goed voorbereid op locatie.
  • Kiest de klant optioneel voor extra services (bijv. installatie of verpakking retour).

BETERE KLANTBELEVING

GEPERSONALISEERD KLANTPORTAAL

Met de online afspraken maken software van Bumbal krijgt je klant automatisch een bevestigingsmail of -SMS dat de gegevens ontvangen zijn. Bumbal online afspraken plant de voorkeur automatisch in en stelt een voorlopige (potlood) planning op. Nu is het aan de transportplanner om de voorlopige planning te controleren, indien nodig aan te passen en om te zetten in de definitieve planning. De software van Bumbal stuurt indien gewenst automatisch een definitief geplande ETA (Estimated Time of Arrival) bericht. Hiermee wordt direct de track & trace afgetrapt.

Met Bumbal online afspraken plan je afspraken efficiënt in en bespaar je op customerservice (bel)kosten.

Dit alles terwijl de klantbeleving behouden blijft of zelfs versterkt wordt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat voor thuisleveringen 84% van de consumenten graag een keuze wil in aflevertijden en overige online afspraken.

Ben je benieuwd geworden wat Bumbal voor jouw bedrijf kan betekenen? Ben jij op zoek naar transport software waar je ook geautomatiseerd afspraken met klanten mee kunt maken?

Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie en/of demonstratie.

ONTDEK ZELF DE KRACHT VAN BUMBAL

MISSCHIEN MOETEN WE HET EVEN LATEN ZIEN

VOLG ONS OP SOCIAL