04-09

Bumbal bezorgsoftware voor MKB

Thuisleveringen en service aan huis zijn voor veel MKB ondernemers een ware uitdaging. Het wordt als retailer, groothandel of e-tailer natuurlijk steeds lastiger om op te boksen tegen grote partijen als Coolblue, Ikea en Bol.com. Met name als het gaat om bezorgsoftware voor MKB. Dus op het gebied van bezorging en (on-line) service.
Als MKB-er biedt je natuurljk flinke voordelen ten opzichte van grote bedrijven. Je biedt meer persoonlijke aandacht, specifiek vakmanschap, je hebt meer dan alleen een standaard productassortiment, unieke producten/diensten en oog voor detail. MKB’ers kiezen vaak bewust voor eigen bezorging of service aan huis. Zo kunnen ze diezelfde aandacht en beleving bij klanten thuis brengen.

Planning automatiseren met bezorgsoftware voor MKB

Een punt wat meestal minder goed uit de verf komt is de automatisering op het gebied van thuislevering en service aan huis; afspraken maken en planning. Je hebt nou eenmaal te maken met beperkte transportcapaciteit en je kunt klanten dus niet alles bieden. En er is meestal gewoonweg te weinig budget en/of expertise om die automatisering goed op orde te brengen. Met Bumbal bezorgsoftware kan dit nu wel! Wist je dat Bumbal speciaal voor MKB bedrijven met eigen voertuigen voordelige cloud software heeft voor het automatisch plannen van afspraken voor thuislevering of service aan huis? Inclusief. mooie track & trace voorzieningen zodat de klant precies weet wanneer je op de stoep staat. En waarbij je ook direct een digitale handtekening en desgewenst foto van aflevering kunt vasteggen.
Met Bumbal bezorgsoftware kom je als MKB-er dus in 1 klap op hetzelfde niveau op het gebied van bezorg service als de grote partijen. Interessant? Kijk voor een korte uitleg eens naar de animatie. Wil je graag meer weten of een vrijblijvende demo of toelichting? Neem contact met Bas Holland: bas@bumbal.eu | 013-2201600.