15-08

Afspraken plannen met klanten voor thuisleveringen of service aan huis lastig? 

Vind je afspraken plannen met klanten voor thuisleveringen ook zo lastig? Niet elke klant neemt op als je belt. Of je belt ongelegen. En heb je contact, dan wil de klant eerst overleggen of nakijken wanneer er iemand thuis kan zijn. Dus moet je vaak nog een keer contact zoeken. Vervolgens moet je zelf natuurlijk ook puzzelen om de genoemde opties logisch in te passen zijn in de planning. En tenslotte bestaat er altijd het risico dat er toch niemand thuis is bij daadwerkelijke bezorging of service aan huis. Al met al is het een behoorlijke uitdaging om een goede afspraak te maken.

Bumbal maakt afspraken plannen makkelijk

De afspraken software van Bumbal transport software maakt volledig geautomatiseerd afspraken voor thuislevering of service aan huis. De klant ontvangt automatisch per e-mail of SMS de uitnodiging om een voorkeur door te geven voor het moment van levering. Natuurlijk helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf. Op het moment dat het de klant goed uitkomt, kan hij een keuze doorgeven. Die doorgegeven voorkeur wordt direct in de lopende planning verwerkt. Hierbij wordt vooraf rekening gehouden met zaken als dag – regio indeling en beschikbare capaciteit voor bezorging of service. Het planalgoritme rekent vooraf de mogelijke tijdvakken in de lopende planning door (tijd en afstand) en stelt alleen de opties beschikbaar die efficiënt in te passen zijn.

Bespaar veel tijd bij het plannen van afspraken

Met de afspraken software van Bumbal maak je automatisch een perfecte planning en bespaar je tijd op planning en customer service. Tegelijk versterk je de klantbeleving. De klant bepaalt zelf wanneer hij inlogt, een keuze maakt en wanneer de levering of service plaatsvindt. Dat alles in een gebruiksvriendelijke omgeving. De no-shows worden met de Bumbal afspraken software overigens ook sterk teruggedrongen, de klant heeft immers zelf het tijdvak gekozen die het beste past.

Hoeveel bespaar jij?

Afhankelijk van de situatie bespaar je veel. Reken het maar gemakkelijk uit voor je eigen situatie via de Bumbal rekentool. Wil je meer weten of graag een vrijblijvende demo? Neem contact met Bas Holland: bas@bumbal.eu | 013-2201600.