25-06

Easy2send zet slimme planning software in

Easy2send is een bedrijf dat innovatieve en persoonlijke transport- en koeriersdiensten aanbiedt.  Het bedrijf is gespecialiseerd in snel transport. Van eenvoudige koeriersopdrachten tot exclusieve stukken en maatwerk. Ook als het gaat om freight & logistics en zowel nationaal als internationaal. Vanuit een landelijk logistiek netwerk van koeriers kan Easy2send er binnen drie kwartier zijn om een pakket op te halen. Ze zochten planning software om slimmer te kunnen plannen en makkelijker afspraken te kunnen maken.

Software voor automatisch plannen en maken van bezorgafspraken

Het bedrijf zet Bumbal in voor het automatisch plannen en het efficiënt maken van bezorgafspraken. Hierbij wordt Bumbal gekopppeld aan het TMS dat Easy2send al geruime tijd naar goede tevredenheid gebruikt. Orders worden vanuit het TMS direct doorgeschoten naar Bumbal zodat er op een slimme en efficiënte wijze automatisch bezorgafspraken ingepland kunnen worden. De medewerkers van Easy2send kunnen de afspraak plannen terwijl ze de klant aan de lijn hebben. En de afspraak kan ook volledig automatisch door de klant zelf gepland worden. Op beide manieren lopen de afspraken via ingestelde filters (zones – dagindelingen) en rekent het planalgortime vooraf binnen de lopende planning / beschikbare ritten de best passende opties door. De klant krijgt dus alleen de mogelijkheden aangeboden die goed passen.

Verhoog klantbeleving met de juiste planning software

Bumbal is klantvriendelijk. De klant heeft immers wat te kiezen en de planning is efficiënt. Een perfecte combinatie. Nadat de keuze is gemaakt en de planning vastligt wordt de planinfo (per order) ook direct weer teruggeschoten aan het TMS. Het TMS blijft dus het centrale systeem, Bumbal zorgt alleen voor extra service en een slimme planning. Meer weten? Mail naar info@bumbal.eu of bel 013-2201600.