11-06

Afspraak plannen met automatische reminder

Bumbal heeft een mooie oplossing voor het automatische maken van afspraken. Hiermee nodig je (eind)klanten per e-mail en/of SMS uit om een voorkeur aan te geven voor een tijdvak. Automatisch een afspraak plannen was nog nooit zo makkelijk en efficiënt.

Systeem berekent wanneer klant kan plannen

De afspraken zijn te organiseren via vaste filters (zoals dagregio indeling, tijdvak (dag)indeling) en cut-off tijden) en ook via het automatische planalgoritme. Natuurlijk is een combinatie van beiden ook mogelijk. Het automatische planalgoritme rekent vooraf de beschikbare opties door in de lopende planning. Alleen de best passende opties, de opties met de minste impact op de planning, biedt het systeem als keuzemogelijkheid aan de klant aan. Dit is natuurlijk een mooie service. De klant kiest een moment wanneer het hem of haar uitkomt. En deze manier van plannen scheelt veel tijd voor planner en/of customer service.

Nieuwe optie bij automatisch afspraak plannen

Onlangs is hier ook de optie “automatische reminder” aan toegevoegd. Heeft de klant na een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 48 uur na het versturen van de uitnodiging nog niet gereageerd? Dan ontvangt de klant automatisch een herinnering. Met een vinkje in het systeem geef je makkelijk aan of deze reminder verstuurd moet worden. Dit is ook te gebruiken via de Excel order-import optie. Die optie zorgt ervoor dat de kans vergroot dat op een klantvriendelijke manier een afspraak automatisch gepland wordt. Direct en op een efficiënte manier. Makkelijk toch?!
Benieuwd naar de opties om klanten op een service gerichte manier zelf afspraken te laten plannen? Lees meer op deze website of neem contact op voor een gratis demo of meer informatie.