16-06

Reshare zet Bumbal ook in voor het ophalen van kleding aan huis

Reshare, een organisatie dat net als Bumbal duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Reshare is een platform van het Leger des Heils die zich inzet voor het hergebruiken van textiel. Reshare maakte al een tijd gebruik van Bumbal om de planning van het legen en wisselen van de bekende kledingcontainers te organiseren. Reshare heeft onlangs een eerste test gedaan om kleding op te halen bij mensen thuis. Dit was een succes en wordt nu verder uitgerold in Amsterdam en Tilburg. Dit is weer een mooie stap om nog meer kleding een tweede leven te geven. Meer informatie over dit innovatieve en duurzame bedrijf kun je vinden op de website www.reshare.nl.

Dé complete Bumbal oplossing

Naast het slim plannen van het legen en wisselen van de kledingcontainers gaat Reshare Bumbal ook inzetten om de kleding bij mensen thuis op te halen. Ze ondervonden dat deze ophaal routes lastig waren te plannen. Daarnaast was het een grote uitdaging om een passende afspraak bij mensen thuis te maken. Wanneer past het voor de klant? En kan dat wel efficiënt in een route ingepland worden? Dat is een lastige puzzel die veel tijd en energie kost. Bumbal is dé oplossing voor zowel slim plannen als het organiseren van automatische bezorgafspraken.

Geen gedoe, maar automatische bezorgafspraken maken

Reshare maakt nu gebruik van het Bumbal algoritme en de afspraken software. De planning wordt nu volledig automatisch geregeld waarbij de planner desgewenst altijd zelf bij kan stellen. Hoe werkt het? De klant gaat naar de Reshare website en geeft aan hoeveel kleding er opgehaald kan worden. Vervolgens kan de klant een tijdvak kiezen die het beste voor hem/haar past. De opties die Reshare op de website aanbiedt worden vooraf door Bumbal gefilterd. Daarna wordt dit door het planalgoritme doorgerekend in de lopende planning. Wat de klant ook kiest het past altijd. Op deze manier hoopt Reshare meer kleding te redden van de vuilnisbelt. En zo draagt Bumbal dus ook een beetje bij aan het verduurzamen van de kledingindustrie.

Ook geïnteresseerd de Bumbal (afspraken) oplossing? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

 

automatische bezorgafspraken, Reshare, textielhergebruik