07-12

Leger des Heils ‘Reshare’ zet Bumbal in voor planning

We kennen het Leger des Heils natuurlijk als organisatie die zich sterk maakt voor mensen die het minder goed hebben. Het Leger des Heils was één van de eerste organisaties die tweedehands kleding inzamelde voor hulpverleningsprojecten. Dit gebeurde met behulp van een voddenkar.

ReShare bekendste en meest geliefde inzamelaar

In de loop der tijd zijn ze uitgegroeid tot één van de bekendste en meest geliefde inzamelaars. Ondertussen zijn ze de grootste in Nederland. Sinds 2006 zamelen ze kleding en textiel in onder de naam Leger des Heils ReShare. Ze scheiden kleding en schoenen van het afval met het doel om deze producten te hergebruiken. Wat dat oplevert, gebruiken ze weer om anderen te helpen. Vandaar de naam ‘ReShare’. Bovendien komen er zo minder kledingstukken en schoenen in de verbrandingsovens terecht. Wat weer goed is voor het milieu.

Planning ReShare efficient georganiseerd met Bumbal

Gezien de omvang van de kledinginzameling vandaag de dag is dit een behoorlijk complexe puzzel geworden. Iedere dag zijn er z’on 15 voertuigen onderweg die honderden kledingcontainers per maand legen en wisselen. Om de planning verder te optimaliseren het Leger des Heils Reshare Bumbal inzetten. Dit levert naast een efficiency slag ook een aanzienlijke besparing in plantijd op. Bumbal wordt hierbij gekoppeld aan het ERP systeem van Bumbal waardoor alles naadloos op elkaar aansluit. Daarnaast wordt de Bumbal chauffeurs APP ook gebruikt voor een juiste (gewicht) registratie onderweg door de chauffeur, hiermee wordt deze informatie direct volledig digitaal vastgelegd zodat de administratie ook een stuk eenvoudiger wordt.

Benieuwd wat Bumbal voor jou kan betekenen? Bel of mail ons voor een (online) afspraak of een vrijblijvende (online) demo: bas@bumbal.eu | 013-2201600. Of vul het contactformulier op de website in.