30-06

Van Vliet kiest voor een duurzaam bezorgproces met Bumbal

Van Vliet is specialist op het gebied van hout. Ze maken de beste en duurzaamste oplossingen voor bijvoorbeeld hekwerken, schuttingen, overkappingen, vlonders en bruggen. Van Vliet werkt enkel en alleen samen met houtleveranciers uit de EU (Frankrijk, Engeland en Nederland) die verantwoordelijk met bosbeheer en herbebossing omgaan. Zie voor meer informatie www.duurzaamhout.nl. Het bedrijf levert het hout deels op locatie af met eigen voertuigen. Ze gaan Bumbal inzetten om de planning van de bezorging verder te optimaliseren. Net als Bumbal zetten ze zich in voor de wereld en daar hoort ook een duurzaam bezorgproces bij.

Bumbal = Besparen

De software van Bumbal draagt bij aan een duurzaam bezorgproces. Door een slimme transport planning te maken, creëert het algoritme van Bumbal de beste, snelste en efficiëntste route. Hierdoor worden er minder kilometers gereden wat zorgt voor een lagere CO2 uitstoot. Wie wil dat nou niet? Elke dag een beetje minder zorgt aan het einde van de maand voor een enorme besparing! Bereken hier wat jij kunt besparen. Naast kilometers en geld, bespaar je met Bumbal ook flink wat tijd. De automatisering in het plansysteem zorgt voor een stressloze planner. Zonder stress een planning maken en kunnen bijspringen waar nodig.

Duurzaam bezorgproces

De software van Bumbal informeert de klant over de geplande aankomsttijd. Daarnaast wordt de verwachtte aankomsttijd op de dag van bezorging nog een keer gedeeld met de klant. Dit zorgt voor een betere klantenservice én een efficiëntere bezorging. Bumbal wordt hierbij gekoppeld aan AFAS (www.afas.nl). Orders worden automatisch doorgezet naar Bumbal. Hierna kunnen ze direct optimaal worden gepland op de beschikbare voertuigen. Ook de informatie over de status van de planning kan dan automatisch teruggekoppeld worden richting AFAS. Op deze manier wordt de kilometerverspilling verder tegengegaan en draagt Van Vliet nog meer bij aan een duurzame wereld. Iedereen blij!

Wil je meer weten over de Van Vliet? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

 

duurzaam bezorgproces, CO2 uitstoot, Van Vliet