05-07

Nu openingsuren per weekdag in te stellen

Bumbal wordt ook veel gebruikt voor het leveren van producten aan andere bedrijven. Deze business to business leveringen zijn afhankelijk van de openingstijden van het betreffende adres. Het bepalen van een geschikt tijdvak voor de logistieke planning was voorheen lastig te regelen. Dit was lastig te regelen omdat de software geen mogelijkheid gaf om de openingstijden van een bedrijf per weekdag in te stellen. De software bood enkel de mogelijkheid aan om een standaard openings- en sluitingstijd voor alle weekdagen in te stellen. Dit gebrek is nu aangepast!

Meerdere tijdsvakken

Het is nu mogelijk om de openingstijden- en sluitingstijden per weekdag in te voeren. Dit maakt de logistieke planning van B2B leveringen een stuk eenvoudiger en sneller. Je kunt zelfs meerdere tijdvakken per dag definiëren (bijvoorbeeld van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00). Hiermee kun je als Bumbal gebruiker nog specifieker je planning optimaliseren. Bovendien betekent dat ook dat de planner hier niet meer over hoeft na te denken. De planner heeft meer tijd voor andere werkzaamheden.

De logistieke planning van Bumbal

Deze update maakt de business to business leveringen een stuk eenvoudiger. Daarnaast bespaart de planner tijd. De slimme Bumbal oplossing zorgt niet alleen voor een flinke tijdsbesparing, maar ook kilometers en daarmee wordt de CO2 uitstoot verminderd. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en Bumbal vind zijn oorsprong in de natuur. Hommels en bijen maken onze wereld een stukje duurzamer. Het zijn intelligente dieren en losse complexe transportvraagstukken op via het handelsreizigersprincipe. Bumbal is hier ook op gebaseerd. Clever by nature dus!

Wil je meer weten over de weekdag openingstijden van stamadressen, neem contact op met de Bumbal support desk: support@bumbal.eu / 013-511444.

 

logistieke planning, bumbal, transport planning