21-07

Bumbal steunt inmiddels 150.000 bijen 

Hommels en bijen zijn enorm slimme dieren en helpen de wereld verduurzamen. Ze werken samen en lossen complexe transportvraagstukken op via het zogenaamde handelsreizigersprincipe. Clever! Net als Bumbal met de intelligente transport software. Bumbal gaat verspilling tegen en maakt transport eenvoudig. Hommels en bijenvolken sterven helaas snel uit door de huidige klimaatveranderingen. Om dit tegen te gaan adopteren we voor elke nieuwe klant 1.000 bijen.

Het Bijenhuis x Bumbal

In samenwerking met Het Bijenhuis in Wageningen adopteren we bijenvolken. Het Bijenhuis is het grootste bijenbelevingscentrum van Nederland dat al meer dan 40 jaar bestaat (zie ook www.bijenhuis.nl). De organisatie is een winkel gespecialiseerd voor imkers. Ze geven voorlichtingen en trainingen en het is de thuisbasis van meer dan 1,5 miljoen bijen. In 2020 heeft Bumbal zijn eerste bijenvolk geadopteerd en inmiddels ondersteunen we drie bijenvolken. Deze intelligente dieren zijn extreem belangrijk voor onze natuur en staan bij uitstek voor een duurzame wereld. Clever by nature!

Help mee en steun de hommels en bijen!

In 2025 willen we tenminste 10 bijenvolken structureel steunen. Op dit moment staan er drie Bumbal kasten in Wageningen waar circa 50.000 Bumbal bijen per kast hard aan het werk zijn. De bijen zijn bezig om nectar te verzamelen, bloemen en planten te bestuiven en hun koningin tevreden te houden. Zij zorgen voor onze natuur. Nu steunen wij met drie kasten dus 150.000 bijen. We hopen dat dit aantal in 2025 gegroeid is naar 500.000 bijen. En daar worden wij blij van! Zo dragen we  concreet een steentje bij aan een gezonde bijenstand. En samen met onze klanten stoppen we verspilling van kilometers, tijd en papier met onze intelligente transport software. Wel zo duurzaam… Doe je mee? Go Yellow!

Zorg dat deze slimme dieren niet uitsterven en draag een steentje bij! Samen met Bumbal een bijenvolk adopteren? Neem contact op met Bas Holland: bas@bumbal.eu. Of vul hier het contactformulier in.

Intelligente transport software, bijenhuis, bijen