14-06

Standaard koppeling Bumbal voor Snelstart

Bumbal is nu als standaard koppeling beschikbaar binnen Snelstart. Snelstart is een slim boekhoudsysteem waar je snel en makkelijk mee aan de slag kunt. Ideaal voor ondernemers die hun boekhouding willen automatiseren en haalbaar maken. Snelstart beschikt nu over een koppeling met de transport planning van Bumbal. Dit betekent dat je als Snelstart gebruiker nu in een handomdraai beschikt over Bumbal en alle handige functionaliteiten.

Snelstart boekhoudkoppeling met Bumbal

Zet je eigen voertuigen in voor bezorging/transport of service op locatie en ben je gebruiker van Snelstart? Bumbal is nu te koppelen met dit boekhoudprogramma. Bumbal is terug te vinden op de website van Snelstart onder producten van partners – koppelingen. Kijk vervolgens onder planning. Voor meer informatie over de Snelstart koppeling met Bumbal bekijk de volgende pagina: www.snelstart.nl/bumbal. De koppeling is in een paar stappen te realiseren. Hulp bij het maken van de koppeling? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu.

Snel en slimme transport planning

De slimme transport software van Bumbal maakt de logistiek in een bedrijf heel eenvoudig. Geen handmatig werk meer, maar alles digitaal en altijd binnen handbereik. De intelligente software is de oplossing voor het maken van eenvoudige en snelle transport planning. Voer enkele gegevens in en de software doet de rest. Het algoritme maakt de efficiëntste route, waardoor er geen onnodige kilometers worden gereden. Kies je voor Bumbal, dan kies je voor duurzaam. Bespaar geld, tijd en kilometers!

Wil je meer weten over de Bumbal in combinatie met Snelstart? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

 

transport planning, snelstart