09-06

Bumbal afsprakenportaal – aanstaande updates

Het Bumbal afsprakenportaal wordt binnenkort geüpdatet met een aantal functies. Als eerste kan de klant voortaan zelf een adreswijziging doorgeven. Het komt weleens voor dat adresgegevens verkeerd geregistreerd staan in Bumbal. Bijvoorbeeld door een verhuizing of een invoerfout. Daarom is er nu een optie dat klanten zelf een adreswijziging kunnen invoeren in het afsprakenportaal. Deze optie is via een gebruikersinstelling in Bumbal aan of uit te zetten. Bovendien is deze functie ook goed te gebruiken als er nog geen adresgegevens bekend zijn. Door de adreswijziging functie aan te zetten kan de klant het adres zelf invullen in de afprakenportaal.

Aanpassingen in het afsprakenportaal

Naast de optie om het adres te kunnen wijzigen, komt er ook een andere functie beschikbaar voor het afsprakenportaal. Op dit moment is het zo dat klanten soms te lang de tijd krijgen om een tijdvak en datum te kiezen. Dit resulteert in dubbelen boekingen. De update maakt het mogelijk een maximale tijdsduur in te stellen voor het kiezen van een tijdvak. Als de tijdsduur in een lopende aanvraag verstreken is dan verloopt de geldigheid van de aangeboden tijdvakken. Dit doen we omdat de kans bestaat dat de tijdsloten niet meer beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld omdat een andere klant op hetzelfde moment ook een afspraak aan het maken is.

De update gaat het maken van deze dubbele reserveringen tegen. Zodra de tijdvakken zijn ingeladen en de klant deze kan zien, begint er achter de schermen een timer te lopen. Wanneer deze timer is verstreken, zullen de weergegeven tijdvakken gedeactiveerd worden. Hierna zal er een pop-up verschijnen waarmee de tijdvakken gerefreshed kunnen worden. Wel zo handig om dubbele tijdvak reserveringen te voorkomen.

Update service vensters

Als laatste hebben we de filters (service vensters) verder geoptimaliseerd. De filters (service vensters) werken op basis van tags, zones en merken. Zodra een activiteit meerdere overeenkomsten heeft met de filters, wordt de filter gekozen met de meeste overeenkomsten. Zo wordt er altijd de beste match gemaakt.

Wil je als bestaande Bumbal gebruiker graag een toelichting op de aanstaande update van de afspraken portaal, neem dan contact op met Bumbal support – support@bumbal.eu

Wil je meer weten over de Bumbal afspraken functie? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.