Eigen transport als strategische keuze organiseren met bezorg software

Heb je een webshop of een winkel waarbij je klanten de service biedt om de aankoop te bezorgen? Bezorg je de spullen dan zelf of besteed je dat uit aan grote partijen? Als je bezorging uitbesteedt, is het risico op schade of zelfs verlies groot. En je weet niet of de bezorger net zo vriendelijk is als wanneer je het zelf bezorgt. Het bezorgen uitbesteden is echter wel ‘gemakkelijk’.

Zelf bezorgroute maken voor tevreden klanten

Omdat de klanttevredenheid bij veel bedrijven voorop staat, kiezen ondernemers er steeds vaker voor om de aankopen zelf te bezorgen. En ook om zelf service op locatie te regelen. Dat betekent afspraken maken met de klant en vervolgens een route plannen. Dus kiezen veel bedrijven ervoor om zelf de bezorgservice te doen. Ook als is dat tijdrovend!

Makkelijk logistiek organiseren met Bumbal bezorg software

Heb jij als ondernemer al eigen voertuigen voor bezorging of service op locatie? Dan weet je dat er extra werk bij komt. Het maken van afspraken met klanten voor een bezorgmoment is tijdrovend. Het plannen van een handige route is niet gemakkelijk. En wie gaat voor tevreden klanten wil ook zo goed mogelijk communiceren met de klanten over de geplande afspraak voor bezorging of service.  Het liefst met een track en trace. Dat kan tegenwoordig heel makkelijk met speciale bezorg software.

Probeer Bumbal bezorg software gratis

Loop je te worstelen met het plannen van ritten / routes? Ben je te veel tijd kwijt aan het organiseren van bezorgafspraken en het informeren van klanten? Of kun je in deze krappe markt geen personeel vinden die deze logistieke klus kan organiseren? Probeer dan Bumbal bezorg software. Handig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Zonder ingewikkelde implemetatie kun je direct aan de slag. En je probeert dit nu een maand gratis en vrijblijvend!

Met Bumbal maak je jouw eigen transport toekomstbestendig.
Zo blijft het een strategisch voordeel!

 

Bezorgroute maken met Bezorg software bumbal