10-10

Meer info voor chauffeur in de Bumbal APP

De Bumbal APP is ontwikkeld om chauffeurs nog beter te voorzien van informatie over de vervoersplanning. De applicatie is ontworpen met de techniek: React Native. Deze technologie biedt veel mogelijkheden en zorgt ervoor dat we de APP altijd kunnen blijven verbeteren. Binnenkort wordt er weer een nieuwe functionaliteit toegevoegd in de APP waarmee het werk van de chauffeur nog gebruiksvriendelijker wordt.

Nu ook: actuele aankomsttijd

De chauffeurs APP biedt allerlei informatie voor de chauffeurs over de vervoersplanning. Dit betreft informatie zoals adres, specifieke instructies, navigatie functie en geplande aankomsttijd van een stop. Bovendien geeft de Bumbal APP informatie over de producten/service die geleverd (of opgehaald) moeten worden. In de aanstaande APP release van Bumbal is de laatst verwachtte aankomsttijd (naast geplande aankomsttijd) ook beschikbaar voor de chauffeur. Deze is dan te zien in het routeoverzicht voor iedere stop. Op deze manier kan de chauffeur zelf in één oogopslag zien of hij/zij nog op schema loopt. Een handige aanvulling op de planning software! Voorheen was deze alleen beschikbaar voor de planner en de klant. Bumbal is dé slimme planning software oplossing voor het maken van afsprakenplannen en track & trace.

Capaciteitsinformatie voertuig

Naast de actuele aankomsttijd is er ook een andere ontwikkeling doorgevoerd in de nieuwe release van de Bumbal APP. Straks wordt er op stopniveau ook de beschikbare actuele capaciteit van het voertuig getoond. Als je als Bumbal gebruiker capaciteitskenmerken (denk aan pallets of dozen of gewicht of volume of …) gebruikt in het automatische planningsysteem dan is deze info straks ook beschikbaar voor de chauffeur. Op deze manier kan de chauffeur makkelijk bepalen of hetgeen op een adres onverwacht (retour) geladen moet worden wel in het voertuig past.

 

Wil je meer weten over genoemde extra functionaliteit en capaciteit info in de chauffeurs APP, neem contact op met de Bumbal support desk: support@bumbal.eu / 013-511444. Voor al je vragen kunt je bij ons terecht!

 

 

Bumbal APP, transport, planning, logistiek