03-11

De perfecte bezorgroute maken met de stamdata survey

Binnenkort wordt de stamdata survey (enquête) in de Bumbal chauffeurs APP weer toegevoegd. Dit maakt het mogelijk om dé ideale bezorgroute te maken. In de verouderde versie van de APP was deze functie beschikbaar, maar is toen verwijderd. We kwamen erachter dat deze functie veel toegevoegde waarde biedt en daarom komt deze terug in de APP! De stamdata survey is bedoeld om bij een eerste bezoek aan een (nieuw) vast adres alle relevante stamgegevens voor de chauffeurs vast te leggen. Alle gegevens zijn nu binnen handbereik in de Bumbal chauffeurs APP.

Logistieke app met stamdata survey

De Bumbal APP biedt dus de mogelijkheid om stamgegevens op te slaan. Met stamgegevens bedoelen we aspecten zoals laad- of lossituatie/aanmeldprocedure/poort of deurnummers/rijrichting/… . In de survey kunnen vragen en antwoorden vastgelegd worden met eventuele foto’s die de gegevens versterken. Vragen en antwoord typen zijn in de Bumbal survey instellingen te beheren. Je kunt hierbij ook verschillende survey types aan elkaar koppelen. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde survey voor type klant A en een bepaalde survey voor type klant B.

Bezorgroute maken met planning software

De chauffeurs APP is één onderdeel van de Bumbal oplossing. Een logistieke planning is vaak een extreem tijdrovende klus en tijd kost geld. Met Bumbal laat je het algoritme het werk doen en maak je met 1 druk op de knop de perfecte bezorgroute. Laat klanten zelf hun bezorgmoment kiezen en een afspraak maken voor de levering. De klant wordt realtime op de hoogte gehouden door de track en trace functie die Bumbal levert. De chauffeur zorgt vervolgens voor een vlekkeloze levering met behulp van de handige chauffeurs APP. Alles gebruiksvriendelijk voor planner, chauffeur en klant.

Wil je meer weten over de stamdate survey? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

 

transport planning, stamdata, chauffeurs app,