10-11

Nieuwe e-mail templates in Bumbal transport planner

Bumbal is de slimste en meest gebruiksvriendelijke transport planner oplossing met een geïntegreerd communicatiesysteem richting klanten.

Met dit mailsysteem kun je ontvangers volledig geautomatiseerd een track & trace of digitale pakbon versturen. Deze e-mails zijn volledig te customizen op basis van jouw eigen huisstijl. Bovendien kun je zelf bepalen welke standaard teksten en specifieke informatie je in de e-mail wilt verwerken. Op deze manier kun je zelf diverse templates maken en versturen. Onlangs is deze nieuwe tool gelanceerd!

Nieuwe e-maileditor

Deze nieuwe editor heeft een aantal voordelen ten opzichte van de oude functie. Voorheen was er wat technische kennis nodig om mooie e-mail templates op te stellen. Dit is nu niet meer het geval. De nieuwe versie is vele malen makkelijker in gebruik. De lay-out van een nieuw template kan geheel naar eigen wens worden aangepast door contentblokken naar het template te slepen. Je heb verschillende blokken zoals: tekst en afbeeldingen. Zo stel je heel eenvoudig en in een paar stappen een complete mail samen.

Transport planner & communicatietool

Daarnaast hebben we het makkelijker gemaakt om verwijzingen naar zaken zoals klantnaam, ordernummer of aankomsttijd toe te voegen aan het template. Voortaan hoeft alleen de verwijzing geselecteerd te worden en Bumbal doet de rest! Kortom, de mail template editor is geheel vernieuwd naar een intuïtievere variant. Voor de technici onder ons: niet getreurd. Het blijft mogelijk om templates geheel in HTML op te stellen. Bumbal is niet enkel handig voor het plannen van logistiek transport, maar is ook te gebruiken voor een naadloze communicatie tussen bedrijf en klant. Dit resulteert in een betere klantervaring.

Wil je meer weten over de nieuwe mail template? Neem contact op met de Bumbal support desk: support@bumbal.eu / 013-511444.

 

Probeer Bumbal een maand gratis!

transport, logistieke planner, bumbal, editor