17-11

MKB aan de slag met afspraken planner van Bumbal

Zeeland Tuinmaterialen is een groothandel voor hovenier en particulier. Ze leveren een breed pakket aan producten voor je tuin zoals tegels, hout, buitenleven (denk aan veranda’s, tuinhuisjes en schuifwanden) en toebehoren zoals bloembakken, verf, tuinverlichting en kunstgras. Kortom alles om van je tuin een verlengstuk van je huis te maken. Zie voor meer informatie ook zeelandtuinmaterialen.nl. Het bedrijf was op zoek naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor hun logistieke planning. De oplossing: Bumbal!

Afspraken planner en track & trace

Zeeland Tuinmaterialen zet eigen voertuigen in om hun producten bij de klant te leveren. Sinds kort zijn ze partner van Bumbal en aangesloten bij het logistieke platform. Het bedrijf heeft voor Bumbal gekozen voor de automatische afspraken planner en de track & trace functie. Ze willen zonder gedoe de klant goed en volledig kunnen informeren over de gemaakte bezorgafspraak. De track en trace status wordt getoond in de geïntegreerde chauffeurs APP en er wordt een e-mail of SMS gestuurd naar de betreffende klant.

Een flinke stap voorruit met Bumbal

De komende periode wordt Bumbal op maat ingericht en in gebruik genomen. Daarnaast wordt het  gekoppeld aan het ERP pakket Odoo. Op deze manier heeft Zeeland Tuinmaterialen een toekomstbestendige, geavanceerde planoplossing die een sterke en digitale klantbeleving perfect ondersteunt. En dat naadloos gekoppeld is aan Odoo. Een ander groot voordeel van Bumbal is dat met dezelfde mensen meer werk verzet kan worden. Hiermee zet Zeeland Tuinmaterialen op het gebied van planning en customer service weer een flinke stap voorruit en zijn ze klaar voor verdere groei.

Wil je meer weten over de Zeeland tuinmaterialen case? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

 

transport software, bumbal, zeeland tuinmaterialen