26-02

Woononline gaat voor bezorg software van Bumbal

Woononline heeft een mooie meubelzaak in Alkmaar en heeft daarnaast een webwinkel. Voor het bezorgen van meubels zet Woononline bewust eigen voertuigen in. Om dat sneller, goedkoper en met een betere klantbeleving te doen zet Woononline bezorg software van Bumbal in.

Klanttevredenheid borgen met bezorg software

De kracht van Woononline zit in een divers en uitgebreid lifestyle assortiment tegen een scherp prijs. Ze willen zelf in controle zijn over de bezorging. Deze bezorging zien ze namelijk als een waardevol onderdeel van het klantcontact. Op die manier kan Woononline de klanttevredenheid borgen. Bij de bezorging hoort en ziet de leveranciers van meubelen immers direct de reactie van de klant en kan meteen actie ondernemen wanneer dat nodig is. Voorwaarde is natuurlijk wel een goede bezorging. De bezorg software van Bumbal helpt daarbij.

Goede bezorg software bespaart tijd en geld

De keuze om het transport in eigen beheer te houden brengt met zich mee dat Woononline ook zelf bezorgafspraken moet plannen en klanten moet informeren over de status van de bezorging. Dit is niet altijd makkelijk en het is vooral een tijdrovende klus. Belangrijk punt is ook het monitoren van de route. Een goede planning zorgt er immers voor dat het bedrijf reistijd en brandstofkosten kan besparen. Maar dat monitoren is ook lastig. Precies daarom is Bumbal de oplossing. Het maken van klantafspraken automatiseert Bumbal. En dat volledig in de (huis)stijl van Woononline. De klant kiest zelf het moment van bezorging. De software checkt continu welke moment passen in de planning en laat alleen geschikte tijdvlakken zien aan de klant.

Bezorg software van Bumbal informeert klanten met track en trace

Nadat de klant zelf mocht kiezen wat het handigste moment is voor de bezorging maakt Woononline met één druk op de knop de planning definitief. De chauffeur ziet de route in de chauffeurs app. Automatisch ontvangen klanten een dag voor bezorging een bericht over de verwachtte aankomsttijd. Op de dag zelf kan de klant via track en trace zien of de bezorger op schema is of wat een eventuele aangepaste bezorgtijd is.

Door de inzet van Bumbal komt het niveau van bezorging van Woononline op hetzelfde professionele niveau van veel grotere webshops. Maar dan wel met de persoonlijke – eigen benadering van de mensen van Woononline.