09-04

Nieuw: logo’s en merken zelf beheren in Bumbal klantportals

Het was natuurlijk al mogelijk om in de look en feel van jouw bedrijf te communiceren met klanten op de portal van Bumbal. Er zijn templates voor e-mail en SMS berichten waarin je jouw merk en logo kunt plaatsen. Wanneer je de klant uitnodigt om een afspraak te plannen ziet de klant meteen wie de afzender is. Wel zo betrouwbaar! Ook de afspraken portal en ETA portal zijn natuurlijk in dezelfde herkenbare huisstijl opgemaakt.

Nieuw: meerdere logo’s in de portal

Nieuw is de mogelijkheid om binnenkort meerdere merken en logo’s in te zetten en dat zelf te beheren. Voor al die merken kunt je de communicatie naar je klanten volledig naar eigen inzicht en huisstijl inrichten. En bovendien weer zelf aanpassen indien nodig. Een mooie functionaliteit waarmee je als gebruiker zelf in controle bent voor de uiterst persoonlijke klantbenadering.

Zelf instellen of Bumbal laten beheren?

Handig wanneer je wijzigingen kunt doorvoeren wanneer je dat graag zelf in de hand houdt. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Heel gemakkelijk pas je logo’s aan. Maar mocht je hier zelf niet uitkomen dan kan Bumbal dit uiteraard ook verzorgen. Wil je meer weten of een korte uitleg van hoe Bumbal werkt? Neem contact met ons op via 013-2201600 of support@bumbal.eu.