16-04

Makkelijk communiceren met klanten via Bumbal

Wil je de klant nog even wat laten weten over de bezorging? Of wil je informatie met de klant delen en zeker weten dat de klant het bericht heeft gelezen? Via de oplossingen van Bumbal kun je makkelijk communiceren met klanten.

Berichten sturen, laten bevestigen en vastleggen

Via de Bumbal automatische afspraken oplossing of de losse ETA (Estimated Time of Arrival) en POD (Proof of Delivery) berichtgeving kun je automatisch berichten versturen naar klanten. Binnen de communicatie tab in de activiteit kun je precies zien:

  • Welke berichten verstuurd zijn
  • Of de berichten aangekomen zijn
  • Dat het bericht wel of niet gelezen is
  • Of de link in een bericht geopend is

Communiceren met klanten is service

Goede communicatie met klanten, dus het managen van verwachtingen is een van de belangrijkste zaken die je op orde moet hebben wanneer je de klantbeleving wil verbeteren. In de modules van Bumbal kun je via een bericht nog wat extra informatie over het te leveren product of de levering aan de klant doorgeven.

Voorkom lastige discussies

In de Bumbal oplossingen kun je precies zien welke berichten zijn gelezen en op welke links de klant heeft geklikt. Dit kan je als Bumbal gebruiker een zeker gevoel geven over berichtgeving en het kan in een aantal gevallen ook handig zijn. Bijvoorbeeld als klanten aangeven dat ze berichten niet ontvangen of gelezen hebben. Zo voorkom je vervelende discussies.

Handig!