30-04

Nieuw in Bumbal: planning voor compartimenten

Bumbal Transport Software is continu in ontwikkeling. Dagelijks werkt het Bumbal team aan updates en nieuwe functionaliteiten. Onlangs voegden ze een handige functie toe voor automatisch plannen binnen Bumbal, speciaal voor gecompartimenteerde voertuigen: planning voor compartimenten. Dat is handig voor bijvoorbeeld voertuigen voor mengvoeders of meel.

verschillende opties bij planning voor compartimenten

Het algoritme van de Bumbal Software plant de orders in op basis van beschikbare compartimenten. De software houdt rekening met de bijbehorende capaciteit. Per compartiment plan je één order. Het is ook mogelijk om één order over meerder compartimenten te verdelen. Kortom de software is op dit gebied van alle gemakken voorzien.

Gebruik reguliere opties

Alle reguliere planopties en -restricties kun je hierbij natuurlijk ook gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan venstertijden, zonering en tags. Deze tags gebruik je voor bijvoorbeeld type producten, specifieke competenties chauffeurs of overige kenmerken voertuigen. Meer weten over deze optie planning voor compartimenten of over andere mogelijkheden van Bumbal? Neem vrijblijvend contact met ons op.