25-01

Slimme transport software voor diverse branches

Bumbal wordt door allerlei bedrijven ingezet voor het automatisch organiseren van efficiënte bezorging en afspraken. Maar ook voor het automatisch plannen en de track & trace voorzieningen voor klant, chauffeur, planner en customer service. Van meubelwinkels tot aan verfgroothandel, van thuiszorg tot aan witgoedzaken en van fietsenwinkels tot aan koffiebranders. Zo zie je maar dat Bumbal de ideale plansoftware is in meerdere sectoren.

Efficiënte bezorging in verschillende branches

De rode draad van de bedrijven die met Bumbal werken is dat ze producten of service verlenen waar de klant over het algemeen voor aanwezig moet zijn. Dit kan zijn omdat het grotere producten zijn die bijvoorbeeld niet bij de buren afgeleverd kunnen worden of direct op een juiste plek terecht moeten komen. Een andere reden waarom Bumbal vaak gebruikt wordt is omdat een bedrijf een bepaalde service levert. Een service zoals het onderhoud van ketels & kachels, thuiszorg, reparatie van een fiets of montage van een overkapping. Bumbal richt zich met name op de volgende branches:

De branches die er in het bijzonder uit springen zijn bouw, meubels en alles voor de tuin. Deze drie branches vertegenwoordigen circa 50% van de Bumbal gebruikers. Verder gebruiken vooral bedrijven met eigen voertuigen Bumbal, circa 85% tegenover 15% transporteurs. Je kunt Bumbal al gebruiken vanaf één eigen voertuig. Bekijk hier de tarieven.

Plannen en klantafspraken zonder gedoe

De overeenkomst tussen deze branches is dat er iemand thuis moet zijn op tijdstip van bezorging. Dit gaat dan bijvoorbeeld over grotere producten zoals meubels of elektronica. Maar ook over het verlenen van service, zoals een montage of thuiszorg. Met Bumbal is een afspraak eenvoudig te plannen zowel voor de klant als voor de planner. Met Bumbal beschik je ook over afsprakensoftware. De klant kiest zelf de dag en tijd van de bezorging en dit wordt automatisch doorgeschoven in de lopende planning. Maar past dit dan wel? Jazeker! De software van Bumbal geeft de klant enkel opties aan die efficiënt in de planning passen. Vervolgens kijkt de planner het kort na en maakt met 1 druk op de knop de planning compleet. De planning wordt weer geheel automatisch én digitaal doorgegeven aan de chauffeur. Ideaal!

Wil je meer weten over onze branches of klanten, kijk eens op onze website op de volgende pagina’s: transport software en referenties of neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul hier het contactformulier.

 

klantafspraken, bezorgen, plansysteem