01-02

Profeq gaat starten met routes plannen in Bumbal

Profeq is een onafhankelijke groothandel gespecialiseerd in kantoormeubelen. Ze zijn al sinds 1995 actief in het leveren van hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Dit doen ze zowel vanuit hun online webshop als eigen showroom in Kerkrade. Daarnaast beschikt Profeq over een eigen werkplaats voor productie en maatwerk. Zie voor meer info ook www.profeq.nl.

Arbeidsintensief routes plannen verledentijd

Voor de bezorging van deze kantoormeubelen zet Profeq voornamelijk eigen voertuigen in. Op dit moment worden deze nog met de hand gepland, worden chauffeurs veelal op papier geïnstrueerd en worden klanten per telefoon en mail op de hoogte gehouden van de status van de levering. Dit is een erg arbeidsintensief project en hierdoor ontbreekt vaak de tijd om iedere dag zo efficiënt mogelijke routes in te plannen. Met de inzet van Bumbal gaat Profeq dan ook een flinke modernisering slag doorvoeren.

Routes plannen met Bumbal levert resultaten

Ritten en routes worden iedere dag automatisch en efficiënt gepland met de transport software. Chauffeurs zijn op de hoogte van alle stops en extra informatie die ze voor de bezorging nodig hebben. Deze communicatie loopt via de naadloos geïntegreerde Bumbal chauffeurs APP. De planner is real-time op de hoogte van de status van ritten die onderweg zijn. Tenslotte worden klanten standaard proactief geïnformeerd via de track & trace informatie die ze ontvangen. Dat betekent besparing in tijd, kilometers en papier én blije klanten, chauffeurs en planners. Routes plannen met Bumbal is eenvoudiger, sneller en vele male efficiënter!

Dat zijn weer 1.000 bijen erbij!

Naast het verbeteren van onze plantool, werken we ook aan onze duurzaamheidsdoelen. Eén daarvan is om in 2025 maar liefst 10 bijenvolken te hebben geadopteerd. Bijen en Hommels staan bij uitstek voor een duurzame wereld. Nu Profeq aan de slag is met Bumbal, adopteren wij 1.000 bijen en hommels. Dit doen we bij iedere klant weer. Geïnteresseerd in onze bijen en hommels? Hier lees je meer.

Wil je meer weten over de Profeq case? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in op onze contact pagina.

 

plansoftware, afsprakenplanner, transport, logistiek