13-06

Overzichtelijk vracht plannen met Bumbal

Hijman schoonmaakartikelen is al ruim 115 jaar specialist op het gebied van schoonmaakartikelen. Ze opereren zowel online met een webshop als offline met een winkel in Amsterdam. Of het nu om een schoonmaakbedrijf, glazenwasser, school of horeca gaat, ze bieden klanten een totaalpakket aan middelen, materialen en machines voor de professionele schoonmaak van de (werk)omgeving. Zie voor meer informatie ook www.hijman.nl. Hijman schoonmaakartikelen zet eigen voertuigen in voor bezorging van hun producten. Ze kiezen voor Bumbal voor het automatische plannen en de track & trace optie. Alles via de geïntegreerde chauffeurs APP.

Snel en eenvoudig vracht plannen

Het systeem van Bumbal maakt het mogelijk om heel eenvoudig een transport planning te creëren. Bumbal kan gekoppeld worden aan het bestelsysteem van een bedrijf. De orders worden dan geheel automatisch ingevoerd in Bumbal met alle bijbehorende gegevens, zoals adres etc. Vervolgens druk je op een knop ‘planning maken’ en het systeem doet de rest. Het algoritme van Bumbal is op een slimme manier gemaakt zodat het automatisch de efficiëntste route genereerd. Mocht je toch iets willen aanpassen, kan de planner altijd handmatig meekijken en aanpassingen doorvoeren.  Door het algoritme de planning te laten maken, bespaar je uren plantijd én weet je zeker dat het de beste route is.

Bumbal koppeling met eigen ERP systeem

De komende periode wordt Bumbal op maat ingericht bij en in gebruik genomen incl. koppeling met het ERP pakket van Hijman schoonmaakartikelen. Op deze manier heeft Hijman een toekomstbestendige, geavanceerde planoplossing die het volledig digitaal werken perfect ondersteunt. Hiermee zet Hijman schoonmaakartikelen op het gebied van transport en logistiek weer een flinke stap voorruit en zijn ze klaar voor verdere groei. Zonder dat hier het team steeds voor uitgebreid moet worden. Een groot voordeel van Bumbal is namelijk dat met dezelfde mensen veel meer werk verzet kan worden.

Wil je meer weten over de Hijman schoonmaakartikelen case? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.