05-05

Nieuwe Bumbal webinterface komt steeds dichterbij

Medio begin dit jaar zou de nieuwe Bumbal webinterface van het plansysteem gereleased worden maar grote doorontwikkelingen vragen meestal meer doorlooptijd dan gehoopt. Maar wat in het vat zit, verzuurd gelukkig niet en inmiddels hebben we de 2e BETA release al aan een groep testgebruikers voorgelegd. Hierna volgt nog een laatste BETA release in mei en staat de eerste reguliere release voor juni in de agenda. Zoals eerder al aangegeven kunnen alle Bumbal gebruikers dan in hun Bumbal account eenvoudig switchen tussen de huidige en nieuwe webinterface. Dit zal tot eind 2023 sowieso mogelijk zijn. Vanaf begin 2024 wordt de huidige webinterface dan uitgefaseerd.

Slimme ontwikkelingen plansysteem

De nieuwe webinterface helpt mee aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van het plansysteem. De belangrijkste updates worden hieronder weergegeven:

  • van 3 schermen (activiteiten – planning – track & trace) naar 1 scherm;
  • uitgebreide filters waardoor je beter naar eigen wens kunt plannen en/of een status kunt volgen;
  • meer relevante informatie in één oogopslag op een praktische manier gepresenteerd (Bijvoorbeeld inzicht in status, bijlagen en capaciteiten);
  • meer mogelijkheden voor persoonlijke instellingen (Bijvoorbeeld schermindeling voor stops – ritten – kaart).

Mooie releases waar gebruikers blij van worden!

De nieuwe webinterface is ook direct het fundament om in de nabije toekomst automatisch meer realtime informatie beschikbaar te stellen. Informatie rondom ETA en wijziging in de planning (o.a. ook voor meerdere planners die tegelijkertijd in een planning werken). En tenslotte biedt de nieuwe webinterface meer en betere mogelijkheden van het toevoegen van nieuwe functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een interactief planbord en zone wizard (scenario tool optimale zone indeling). Al met al komen we in 2023 met flink wat mooie releases waar gebruikers blij van worden! Nog heel even geduld..

Wil je meer weten over de nieuwe Bumbal userinterface? Neem contact op met de Bumbal support desk: support@bumbal.eu / 013-2201600. Onze professionals staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen met jouw vraagstuk.

logistiek, plansysteem, routeplanner, slimme software