04-06

Met Bumbal transport software logistieke planning optimaliseren

Ecosteigerhout gaat met Bumbal transport software de transport planning optimaliseren. Ze streven naar een zo efficient mogelijke uitvoering. Klanten plannen zelf een bezorg afspraak  en ze volgen op de dag van levering heel makkelijk het pakket online. Het transport blijft wel efficiënt, met zo min mogelijk kilometerverspilling.
Ecosteigerhout levert mooie tuinmeubels gemaakt van steigerhout. Zij richten zich op orginele tuinmeubels die duurzaam geproduceerd zijn, zie voor meer info ook www.ecosteigerhout.nl.

Planning optimaliseren en betere klantbeleving

Tot nu toe deed Ecosteigerhout altijd handmatig de planning. Een tijdrovende klus. Maar omdat het steeds drukker wordt is het ook steeds lastiger om dit op een efficiënte wijze te doen. Bumbal biedt de uitkomst voor ecosteigerhout. De betaalbare en transport software van Bumbal streeft naar het stoppen van kilometerverspilling. Door geavanceerde software in te zetten voor 1 tot 100 voertuigen. Bumbal transport software heeft een geavanceerd planalgoritme dat geschikt is voor meerdere routes en kan plannen over meerdere dagen. Met de makkelijke oplossing van Bumbal voert ecosteigerhout het transport tot wel 15% efficienter uit. Buiten dat wordt de klantbeleving met de tijdvakkeuze en ETA berichtgeving ook verder versterkt. De transport software is heel eenvoudige in gebruik. Al met al sluit Bumbal dus perfect aan bij de duurzaamheid gedachte van Ecosteigerhout.
micro sign partner bumbal transportsoftware