15-05

Klanten maken zelf online afspraken voor levering

Voortaan kunnen klanten van Fietsvoordeelshop.nl zelf online afspraken plannen voor bezorging. Op de dag van verzending volgen ze het pakket en zien ze wanneer het pakket bezorgd gaat worden door middel van track en trace. De software zorgt ook voor een ideale ritplanning zodat tijd en transportkosten bespaard worden.

Klanten automatisch online afspraken laten plannen

Fietsvoordeelshop is een re-tailer & e-tailer in fietsen en fietsartikelen. Ze hebben hebben een webshop: https://www.fietsvoordeelshop.nl en 4 fietswinkels in Nederland. Fietsvoordeelshop zet Bumbal in om de groei in goede banen te leiden en met eigen voertuigen de pakketten op de meest servicegerichte manier bij de klant te bezorgen. Ideaal met de mogelijkheden van Bumbal. Het online afspraken plannen voor bezorg- en serviceafspraken is met Bumbal namelijk geautomatiseerd en de voertuigen en dus pakketen zijn continu te volgen met de ETA status (track en trace).

Makkelijk TMS systeem met veel mogelijkheden

Fietsvoordeelshop mikt enerzijds op kostenbesparing maar anderzijds met name ook op meer service richting klanten. Dit gaan ze bereiken door de inzet van eigen voertuigen en door bezorgers de pakketten te laten leveren die echte fietsliefhebbers zijn. Daarnaast bieden ze consumenten vooraf keuze uit verschillende tijdvakken voor de levering en goede opvolging van de status van levering. Met Bumbal kan deze keuzevrijheid geboden worden waarbij de transport efficiency ook goed op orde is. Bij het inplannen van de afspraken zorgt het systeem ten alle tijde dat klanten alleen uit afspraken kunnen kiezen op momenten dat een efficiënte route gemaakt kan worden. Klanten kunnen niet alleen voor de volgende dag maar ook over een langere periode vooruit een voorkeur tijdvak kiezen. Met Bumbal kan namelijk een planning over meerdere voertuigen over een langere periode gepland worden.
Lees meer over het plannen van afspraken, het makkelijk plannen van de afspraken en het transport en over de mogelijkheden van track en trace in de software van Bumbal.