04-05

Afspraak voor levering nu makkelijk plannen bij Table du Sud

Voortaan plannen de klanten van Table du Sud zelf de afspraak voor levering wanneer het hen uitkomt. Op de dag van levering volgen ze de levering online en zien dus precies waar de levering is en wanneer die arriveert. Perfect voor de klantbeleving en Table du Sud bespaart tijd.
Table du Sud
Table du Sud bouwt mooie design tafels en stoelen in een eigen werkplaats in Heeze en heeft showrooms in Heeze en Nieuwkoop. Table du Sud levert de meubels met eigen bezorgers en eigen voertuigen aan horeca, projecten of consumenten thuis.
Tijd besparen en klanttevredenheid verhogen
In april 2018 is de implementatie van Bumbal bij Table du Sud van start gegaan. Ze gaan Bumbal gebruiken voor het automatisch maken en inplannen van bezorgafspraken en volgen (o.a. ETA status) van hun eigen voertuigen. Ze verwachten hier zowel (plan)tijd mee te besparen in het vastleggen van afspraken als een meer optimale transport planning te realiseren. Hierbij wordt de service richting klanten ook nog verbeterd omdat klanten vooraf een datum en tijdvak kunnen kiezen die goed haalbaar is en past binnen een efficiënte transportplanning. Table du Sud gaat ook gebruik maken van de Bumbal ETA portal waarmee klanten continue op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken voor wat betreft de bezorgtijd.
Lees op deze website meer over het makkelijk en geautomatiseerd plannen van een afspraak voor levering die past in een logische route bij levering.