07-06

XXLstunt krijgt meer grip op de planning met Bumbal

XXLstunt stond op het punt een TMS (Transport Management Systeem) aan te schaffen toen ze hoorde over Bumbal. Ze zochten met name een oplossing om meer grip te krijgen op de transport planning en het monitoren van de uitvoering (planning en track & trace).
XXLstunt.nl is een webshop op het gebied van kunstof producten voor huis, tuin en bedrijf. Kijk op hun website voor meer informatie: www.xxlstunt.nl.

Bumbal transport software of TMS systeem

Voor plannen van transport kijken veel bedrijven naar TMS systemen. Die zijn echter hoofdzakelijk gericht op transporteurs en bieden allerlei functionaliteiten die voor webshops en retailers niet relevant zijn. Het maakt de software prijzig en onnodig complex in gebruik. XXLstunt was dan ook snel overtuigd van de kracht van Bumbal omdat de software van Bumbal perfect aansluit op de behoefte van XXLstunt.nl. Een oplossing voor retailers, e-tailers, service-organisaties, productiebedrijven en groothandels met eigen voertuigen die doet wat het moet doen en allerlei overbodige functionaliteiten achterwege laat.
Bumbal transport software gaat terug naar de kern, is eenvoudig in gebruik en toch heel geavanceerd onder de motorkap.