27-06

Loft24 kiest voor meubelbezorging met Bumbal

Loft24 is een meubelbedrijf gespecialiseerd in industriële en stoere betaalbare woonmeubelen. Dit leveren ze via een webshop en een winkel in Ede. Zie voor meer informatie ook www.loft24.nl. Tot voor kort gebeurde het plannen van transport met de hand en ging alle communicatie richting de chauffeurs per telefoon en op papier. Ook het informeren van klanten over de status van de meubelbezorging was een intensieve klus. Na een gratis Bumbal testmaand en duidelijk afstemming van de mogelijkheden van de standaard Bumbal Woocommerce plugin wordt het bezorgproces nu volledig geautomatiseerd.

Meubelbezorging

Met Bumbal wordt de meubelbezorging voor Loft24 een stuk eenvoudiger. De chauffeurs weten via de Bumbal chauffeurs APP precies wat ze moeten doen en welke meubels ze waar af moeten leveren. De chauffeurs beschikken direct over een (geïntegreerde) navigatie zodat ze adressen niet meer handmatig in hoeven te voeren. In de APP kunnen ook allerlei zaken rondom de bezorging geregistreerd worden, denk aan start- en eindtijd van bezorging, een handtekening en foto’s. Dit is direct beschikbaar in het digitale dossier van Bumbal. Er is beter overzicht van de voertuigen die onderweg zijn, waardoor er sneller passende actie ondernomen kan worden op eventuele afwijkingen. Dat is echt een mooie vooruitgang!

5 sterren review

Klanten willen zelf kunnen kiezen wanneer hun bestelde producten bezorgd worden. Dit kan met onze automatische afspraken planner. Lees hier meer over deze handige functie. Zodra het pakket samen met de chauffeur onderweg is, krijgen klanten van Loft24 automatisch een track & trace bericht zodat ze realtime op de hoogte zijn van het moment van bezorging. De klant wordt zo volledig op de hoogte gehouden. Met Bumbal haal je de 5-sterren reviews eenvoudig binnen.

Wil je meer weten over de Loft24 case? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.