06-03

Samen met het Bumbal Team blijven we ons doorontwikkelen

Het Bumbal team bestaat inmiddels uit 29 personen en groeit gestaag door. Het is een mooie mix van vaste medewerkers (65%) en HBO/WO werkstudenten (35%). Het team bestaat grotendeels uit technische specialisten op het gebied van mobile (App), frontend (webinterface), backend (algoritmes) en devops (server- en systeembeheer). Naast de technische vakmensen hebben we bij Bumbal ook support & implementatie specialisten en marketing/financiën/verkoop professionals. Als we kijken naar de verhouding tussen techniek, support & implementatie en genoemde algemene functies komt dit uit op ongeveer 50%, 35% en 15%. Een team waar we erg trots op zijn!

Op naar de toekomst!

Met dit team hebben we volop vertrouwen in de toekomst en zijn we in staat om technisch beheer en support & implementatie goed in te vullen. Daarnaast blijven we onze Bumbal oplossing technisch ook steeds verder doorontwikkelen en verfijnen. We staan klaar voor onze huidige 150 Bumbal klanten en samen creëren we de beste oplossing. Maar we staan ook zeker in de startblokken om ons doel van ten minste 500 Bumbal klanten in 2025 verder waar te maken. Want alleen met z’n allen kunnen we onze missie nastreven en onze ambitie verwezenlijken: het stoppen van verspilling van tijd, kilometers en papier! Nog altijd rijden busjes en vrachtwagens circa 50% leeg over de weg. En dat is niet te rijmen met de klimaatdoelstellingen waar we voor staan. Daar kunnen we samen wat aan doen!

Go Yellow!

Wil je ons persoonlijk ontmoeten? Of wil je meer weten over onze ambities en hoe je kunt bijdragen? De Bumbal partners Stijn, Mortada of Bas staan je graag te woord. Komt gerust langs op ons mooie kantoor in hartje Tilburg (Nieuwlandstraat 48), vlak bij het centraal station. Of via een online meeting kan natuurlijk ook altijd. Bel of mail gerust: 013-2201600/ info@bumbal.eu.

het Bumbal team

 

 

 

het bumbal team