29-01

Gewoon Gers gaat voor online afspraken maken software

GewoonGers is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het op maat leveren van vintage puien voor binnen. GewoonGers combineert de charme van stalen deuren van toen met de technologie en service van nu. Zo gebruiken ze voor hun producten glas en aluminium. Duurzaam én demontabel. Gers is overigens geen naam. Gers is Rotterdams voor “gaaf”. Bekijk ook eens de website van GewoonGers. Met Bumbal willen ze tijd gaan besparen. Met online afspraken maken software automatiseert GewoonGers een tijdrovend proces. Tegelijk investeren ze in de klantbeleving.

Voor online afspraken maken software van Bumbal ideaal

GewoonGers plant op dit moment het inmeten en het zetten van de puien handmatig. Ze zochten een laagdrempelige oplossing om dit te automatiseren. Efficiënter werken en tijd besparen op de plantijd. De keuze viel op Bumbal. Niet alleen om de prettige en eenvoudige interface, je snapt het zo, maar juist ook om de sterke intelligentie onder de motorkap. Groot voordeel is ook dat die goed aan de eigen website te koppelen is. Met de ‘online afspraken maken software’ kunnen ze direct vanuit de eigen website configurator een verzoek naar de Bumbal software zetten. De klant kiest zelf het best passende moment.

Optimale transportplanning

Wanneer de klant online de afspraak maakt zorgt de software ervoor dat alleen een tijdvlak te kiezen is die past in een ideale route. De software baseert dat op de lopende transportplanning. Perfecte service naar de klanten toe, minder kilometerverspilling en met minder tijdbelasting voor customer service. Al met al is Bumbal dus gewoon gers!