24-11

De Bumbal academy biedt nieuwe mogelijkheden

Onlangs is de Bumbal academy gelanceerd. Dit is de online trainingsomgeving voor (nieuwe) gebruikers van de transportsoftware. Log eenvoudig in met je Bumbal accountgegevens. In deze online omgeving zijn voor de rollen chauffeur, planner en beheerder een reeks instructie filmpjes beschikbaar. Op deze manier kun je erg eenvoudig met Bumbal aan de slag en kun je alles eruit halen wat de software te bieden heeft. Uiteraard dienen deze filmpjes ook als naslagwerk voor meer ervaren gebruikers.

Handleiding transportsoftware

De Bumbal Academy is bedoeld om de gebruikers van de transportsoftware zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarom hebben we weer iets nieuws toegevoegd aan de Bumbal academy. De geschreven Bumbal handleiding is vanaf nu ook beschikbaar via de Bumbal academy op https://bumbal.academy/. De komende tijd zal onze academy steeds verder uitgebreid worden met nieuwe filmpjes. Deze nieuwe video’s zullen zowel bestaande als nieuwe onderdelen bevatten. Onderdelen zoals het automatisch afspraken systeem en de track en trace optie. Maar ook zaken als de chauffeurs APP komen aanbod. Op deze manier wordt het steeds gemakkelijker om alle functionaliteiten van Bumbal optimaal te benutten!

Altijd en overal ondersteuning

De Bumbal academy is een echte uitkomst en wordt door veel gebruikers als fijn ervaren. Bovendien wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van de academy. Nieuwe video’s met duidelijke uitleg en een fijn gebruikersgemak is ook iets waar we steeds opnieuw mee bezig zijn. Is iets niet helemaal duidelijk of heb je vragen over andere zaken met betrekking tot de transportsoftware? Naast de online academy kun je ook altijd terecht bij onze support desk via mail, telefoon of ons ticketsysteem. Ze helpen je graag waar nodig. Mocht het gewenst zijn kunnen we ook een persoonlijke online gebruikerstraining verzorgen.

Wil je meer weten over de Bumbal academy? Neem contact op met de Bumbal support desk: support@bumbal.eu / 013-511444.

bumbal academy, bezorgsoftware, transport planning,