09-04

Consument verwacht ook duurzaamheid bij bezorging.

Verschillende onderzoeken wijzen uit dat consumenten keuzevrijheid willen in het aflevermoment van online bestelde producten. Zo ook bijvoorbeeld “E-commerce literatuuronderzoek van KennisDC Logistiek”. Leveren hoeft niet noodzakelijk direct de volgende dag. Belangrijker is dat de consument kan kiezen wanneer de bezorging plaatsvindt en er dan ook op kan vertrouwen dat er daadwerkelijk bezorgd wordt. Bovenal is duurzaamheid een aandachtspunt.

Guilty free consumption

En ook bij bezorging wordt duurzaamheid steeds relevanter. Consumenten willen niet dat het milieu onnodig belast wordt. Dit noemen ze ook wel “Guilt free consumption ofwel schuldvrij consumeren”. Dat is nu precies het uitgangspunt van Bumbal: perfecte klantbeleving combineren met een efficiënte planning en uitvoering. Zo besparen we samen kilometers, tijd en geld. En we dragen bij aan duurzaamheid. Met Bumbal laat je de klant zelf een aflevermoment kiezen. De mogelijke opties worden vooraf door het planalgortime van Bumbal doorgerekend. Alleen die opties die goed in de lopende planning passen, biedt de software aan. Zo houd je dus altijd een optimale planning en route.

Verschillende optionele tools in Bumbal

Bumbal biedt naast de basis transport planning verschillende aanvullende opties die bijdragen aan duurzaamheid en gemak. De keuze voor een specifieke dag of regio indelingen kunnen bijvoorbeeld perfect ingericht worden in Bumbal. Deze transport software is eenvoudig in gebruik en juist ontwikkeld voor het MKB. Denk aan retailers, e-tailers, groothandels en serviceorganisaties met maximaal 50 eigen voertuigen. Meer weten over hoe dit werkt? We geven graag uitleg. Mail naar info@bumbal.eu of bel 013-2201600.