BUMBAL

MAAKT TRANSPORT MAKKELIJK

Tijd voor verandering

Bumbal is ontstaan vanuit onze ervaring dat er veel software beschikbaar is op het gebied van transport & planning maar dat deze software vaak ingewikkeld en behoorlijk kostbaar is. En vanuit het feit dat bijna 50% van het transport nog steeds leeg rijdt. Dit is niet te rijmen met de enorme uitdaging waar we mee te maken hebben op het gebied van de veranderingen van het klimaat.

MET BUMBAL WERK JE MAKKELIJK EN SLIM

WIJ MAKEN HET JE MAKKELIJK

De naam en het logo is dan ook bewust gekozen. Bumbal is een verbastering van Bumblebee, de hommel. Bijen en hommels staan bij uitstek voor een duurzame wereld, ze werken organisch en slim samen en vrij vertaald is de hommel natuurlijk de vrachtwagen onder de bijen. We hebben daarbij nadrukkelijk voor een vrolijke hommel gekozen omdat onze software je werk makkelijker maakt en daar word je blij van!

WIJ WERKEN SLIM

In onze optiek kun je juist met eenvoudige maar wel slimme software significant bijdragen aan het terugdringen van loze kilometers met daarbij ook direct versterking van service richting klanten. Dit is ook precies wat we doen. Met Bumbal maak je direct juiste afspraken met klanten, plan je slim met geavanceerde rit- en route planningsoftware, volg je handig de status op de dag van uitvoering en heb je direct een digitale registratie van aflevering.

KERNWAARDEN

ONZE KERNWAARDEN

Missie

Stoppen van kilometerverspilling.

Visie

In de toekomst rijdt geen enkel voertuig onnodig rond. Bumbal zorgt via gemakkelijke software voor perfecte klantafspraken en grip op vervoer.

EENVOUDIG AFSPRAKEN PLANNEN

Bumbal transport software is erg gebruikersvriendelijk. Je maakt heel makkelijk (automatisch) Afspraken met klanten. Klanten kunnen zelfs hun eigen afspraken plannen. En Bumbal zorgt voor een efficiënte planning waarbij je geen kilometers verspilt.

SLIM PLANNEN

Handmatig of automatisch plannen. Met Bumbal plan je jouw mensen en voertuigen zoals jij dat wilt. Maar wel altijd makkelijk, slim en snel. Bespaar minimaal 50% van je tijd! En tot wel 10% op je bezorgkosten! Zonder kilometerverspilling.

HANDIGE TRACK & TRACE

Met Bumbal transport software heb je altijd inzicht in de planning en status van de orders. Onder andere via de geïntegreerde app voor chauffeurs. Zo kun je klanten altijd op tijd en juist (automatisch) informeren.

VOLG ONS OP SOCIAL