SLIMME SOFTWARE VOOR BEZORGEN VAN TWEEWIELERS

GEBRRUIKSVRIENDELIJK EN BETAALBAAR

BESPAAR TIJD EN GELD

Ook zo veel tijd kwijt met het plannen van bezorg- of serviceafspraken met klanten? En het maken van een planning?

  • Bespaar tot wel 50% van de tijd bij het maken van afspraken
  • Bespaar 50% van je tijd bij maken van transportplanning
  • Bespaar tot wel 10% op kosten bij fietsen bezorgen

VERHOOG KLANTTEVREDENHEID

Klanten vragen meer service, ook bij de levering. Met Bumbal plannen klanten zelf online afspraken voor levering of service. De software stelt meteen de ideale planning en route samen en klanten volgen de levering op de dag zelf via track en trace.

BETAALBAAR EN PROFESSIONEEL

Bumbal is speciaal ontwikkeld voor groothandels, retailers, e-tailers, productiebedrijven en serviceorganisaties met eigen voertuigen. De software is goed te koppelen aan andere bestaande (ERP/TMS) systemen. Met Bumbal transport software komt een betaalbare logistieke oplossing voor iedereen binnen handbereik.

ONTDEK ZELF DE KRACHT VAN BUMBAL

Vraag GRATIS een demo aan en laat u overtuigen van de kracht van onze software.

MAKKELIJK EN SNEL FIETSEN BEZORGEN

ONTDEK ZELF DE KRACHT VAN BUMBAL

Vraag GRATIS een demo aan en laat u overtuigen van de kracht van onze software.

FIETSVOORDEELSHOP BLIJ MET BUMBAL

Voortaan plannen klanten van Fietsvoordeelshop.nl zelf online afspraken voor bezorging. Op de dag van verzending volgt de klant en de planning het pakket door middel van track en trace. De software zorgt ook voor een ideale ritplanning. Zo bespaar je tijd en transportkosten. Lees verder hoe Fietsvoordeelshop profiteert van de mogelijkheden van Bumbal.

BUMBAL HEEFT ONS VEEL TIJD BESPAARD.
TEGELIJK IS DE KLANTBELEVING VERBETERD. ECHT EEN AANRADER

Geautomatiseerd afspraken maken.

Afspraken met klanten voor fietsen bezorgen of voor een service is niet altijd makkelijk. Iedereen is druk en vaak lastig bereikbaar. En de planning is nog niet bekend. Met Bumbal nodig je de klant per e-mail of SMS uit om zelf de afspraak online te plannen. De klant kiest zelf een tijd in een systeem dat rekening houdt met een ideale transportplanning. Automatisch ontvangt de klant een bevestiging. Perfect voor de klanttevredenheid! Lees hier meer over Bumbal afspraken maken.

Slim transport plannen.

Met Bumbal kan iedereen de transportplanning maken. Transportactiviteiten (automatisch) invoeren, plannen en beheren wordt kinderspel. Deze activiteiten plan je eenvoudig handmatig via het drag & drop principe, of volledig geautomatiseerd op ritten in. Vervolgens bekijk je de opgestelde planning in het basisplanscherm, via kaartmateriaal en een digitaal planbord. Ook beheer je met Bumbal direct je ritten, voertuigen en chauffeurs. Lees hier meer over transportplanning met Bumbal.

Volg levering met track en trace.

Tegenwoordig is track & trace onmisbaar. De klant wil zien wanneer de tweewielers geleverd worden. In de transport software van Bumbal zit een unieke track trace functionaliteit. Zodra de planning rond is informeer je met een e-mail of SMS automatisch je klant over de geplande levertijd met een link naar de track en trace. Natuurlijk is de track & trace informatie van alle voertuigen ook centraal beschikbaar voor de planner. Van alle track trace info maak je met onze transport software tenslotte rapportages en exports (PDF, Excel en XML) in een oogwenk. Lees hier meer over onze uitgebreide track en trace module.

ONTDEK ZELF DE KRACHT VAN BUMBAL

Vraag GRATIS een demo aan en laat u overtuigen van de kracht van onze software.

MISSCHIEN MOETEN WE HET U EVEN LATEN ZIEN