Vacature PHP backend developer

Werken bij Bumbal

Bumbal is een jong, snelgroeiend bedrijf, dat innovatieve transportoplossingen ontwikkelt voor het MKB. Wij maken transport makkelijk! Bij Bumbal staan werkplezier en elke week de slimste dingen maken hoog in het vaandel. Onze ambitie is om het eerste en beste ‘doe-het-zelf-transport software systeem’ aan te bieden en zo de grootste partij in deze onontgonnen markt te worden. Het platform waarop we onze klanten bedienen is volledig zelf gebouwd in (OO) PHP (ZF2) / MySQL / HTML / REACT (native). Bumbal groeit. Het aantal klanten neemt flink toe en we werken hard aan het verder ontwikkelen van ons systeem. Kom jij ons team versterken?

 

vacature Full Stack Developer

Vacature: PHP Backend developer (talentvolle junior/medior/senior)

Ben jij een PHP backend developer die een significante bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van een innovatief product binnen een snelgroeiend bedrijf? Lees dan verder.

Bumbal is een slimme SaaS-oplossing dat het organiseren en plannen van bezorging en service op ieder adres mogelijk maakt. Dankzij Bumbal worden veel loze kilometers voorkomen en verbetert de duurzaamheid en serviceverlening van een bedrijf. Verschillende modules die naadloos op elkaar aansluiten maken dit mogelijk: slimme algoritmes en gebruikersportalen zorgen voor passende bezorgafspraken met klanten, geavanceerde route planning software zorgt voor de meeste efficiënte ritten planning, de status op de dag van uitvoering is makkelijk te volgen en de digitale registratie van een afspraak of levering is kinderspel dankzij de geïntegreerde mobiele APP voor chauffeurs/bezorgers.

Functieomschrijving

Wij zoeken leergierige programmeurs die niet bang zijn om zich nieuwe methodes en technieken eigen te maken. Je gaat binnen een klein team op zoek naar de balans tussen het leveren van stabiele en betrouwbare oplossingen en het toepassen van technieken die de voorsprong van Bumbal op haar concurrenten minimaal in stand houden. Je hebt een groot gevoel van verantwoordelijkheid en toont initiatief en eigenaarschap waar nodig.

In kleine scrum teams werk je samen met je collega’s aan meerdere sprints om verschillende modules te ontwikkelen. Daarbij kun je je steeds op een of meerdere gebieden verder ontwikkelen.

Functie eisen
–        HBO- of Academische opleiding of aantoonbaar niveau
–        Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als (Object Oriented) PHP developer

Persoonlijke competenties
–        Je waardeert de samenwerking met en de inbreng van andere teamleden
–        Je bent in staat om zelfstandig oplossingen te vinden
–        Je voelt je verantwoordelijk over meer dan je eigen werk
–        Je hebt een flexibele instelling en kan wanneer nodig pragmatische keuzes maken
–        Je bent proactief en wacht niet op anderen om productief et zijn
–        Je vindt het leuk om uitdagende vragen te vertalen naar een technische oplossing

Technische competenties
–        PHP, MySQL
–        Ervaring met een bekend PHP framework zoals Laravel, Lumen of Zend
–        Pre: bekend met het ontwerpen en gebruiken van (RESTful) API
–        Pre: bekend met het werken in docker containers
–        Pre: MongoDB

Aanbod
Binnen Bumbal heb je direct impact: je bent niet een van de tientallen programmeurs, maar onderdeel van een technisch kernteam dat mede bepaalt welke richting het project op gaat. Samen met je teamgenoten houd je rekening met de snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid en onderhoudbaarheid van het systeem en groei je in je kennis en vaardigheden in al deze gebieden. Er zijn mogelijkheden vanaf 24 uur tot aan 40 uur per week. We bouwen graag een lange termijn relatie op en zijn dan ook op zoek naar mensen die graag voor een lange tijd aan Bumbal verbonden willen zijn. Na de gebruikelijke eerste tijdelijke contract zijn er dan ook, bij wederzijdse tevredenheid, al snel mogelijkheden voor een vast contract. Salaris is marktconform en uiteraard wordt woon- werkverkeer vergoed en is er een nette pensioenregeling.

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met Mortada Abdul Roda op 06-53682031 of mortada@bumbal.eu. Voor sollicitaties kun je je CV en een korte motivatie tekst per email sturen aan vacature@bumbal.eu.