20-01

Wist u dat…. 

Wist u dat Bumbal al 5 jaar bestaat? Met deze oplossing voor het slim organiseren van bezorging en serviceafspraken en het automatisch plannen met track & trace (incl. ritregistratie) bieden we dus al een aantal jaar innovatieve logistieke software. In deze periode hebben we de basisoplossing waarmee we gestart zijn doorontwikkeld tot een mooie en eenvoudig te gebruiken totaal oplossing voor het MKB met eigen voertuigen. En daarnaast wordt de afspraken oplossing als losse module ook volop gebruikt door transporteurs. Bumbal wordt met name ingezet voor thuisleveringen, service aan huis en locatie-leveringen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bezorging van (tuin)meubels, (elektrische) fietsen, en consumentenelectronica maar ook zorg aan huis en het leveren van bijvoorbeeld verf aan schilders op locatie of onderdelen aan installateurs.

Klantbeleving bij bezorging verbeteren

Met Bumbal bieden bedrijven gemakkelijk een betere service aan klanten en ze werken een stuk efficiënter. Er zijn dan ook al bijna 100 Bumbal gebruikers die gezamenlijk dagelijks circa 675 voertuigen inzetten en ruim 100.000 leveringen of service bezoeken per maand uitvoeren. De kleinste gebruiker heeft 1 voertuig en de grootste gebruiker zet op dit moment 82 voertuigen in.

100 bedrijven die kilometers besparen met Bumbal

Bumbal gebruikers worden ook steeds blijer en we krijgen steeds vaker mooie complimenten, bijvoorbeeld van Fietsvoordeelshop: “Dankzij Bumbal zijn wij in staat om op een dusdanig eenvoudige manier de routes voor onze bezorgbussen te plannen, dat wij hiervoor niet eens een planner hebben aan hoeven te nemen. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk en mocht je ergens niet uitkomen, dan staat er altijd een uiterst behulpzame support afdeling voor je klaar. Kortom: Bumbal is een echte aanrader!”. Fietsvoordeelshop is één van de bijna 100 tevreden klanten. Lees op onze site meer referenties.

Het Bumbal team bestaat op dit moment uit 14 ICT en logistieke specialisten die steeds beter op de Bumbal gebruikers en elkaar ingespeeld raken. We zijn ook volop bezig met de overstap naar de nieuwste technieken. Niet alleen merkbaar voor gebruikers maar ook onder de motorkap, o.a. voor het beheer van Bumbal accounts. We zijn trots op waar we staan en wat we met elkaar bereikt hebben. En we staan natuurlijk ook al weer te trappelen om Bumbal de komende jaren samen met bestaande en nieuwe gebruikers verder door te ontwikkelen. Op naar nog minder kilometerverspilling!