17-01

Bamboo import Europe gaat met Bumbal aan de slag voor bezorging

Bamboo Import Europe is een importeur met een winkel en webshop. Ze importeren en verkopen bamboe producten voor in en rond de tuin. Maar ook bamboe producten voor de bouw als mooi en duurzaam alternatief voor hout. En ze zorgen ook voor de bezorging van de bestelde producten.

Bezorging is waardevol contactmoment

Voor het bezorgen van alle producten bij mensen thuis en op locatie zet Bamboo Import Europe bewust eigen voertuigen in. Ze willen zelf in controle zijn over de bezorging. Ze zien de bezorging als een waardevol onderdeel van het klantcontact en borging van klanttevredenheid. Deze keuze brengt natuurlijk met zich mee dat er extra werkzaamheden bij komen. Zoals het maken en plannen van bezorgafspraken en de berichtgeving over de status van bezorging. Dit is niet altijd even makkelijk en kost behoorlijk wat tijd. Ook monitoren dat er optimaal wordt gereden is lastig zonder de juiste tools.

Bumbal voor planning, routeplanning en track en trace.

Bamboo Import Europe kiest dus voor Bumbal. Het maken van klantafspraken gebeurt voortaan automatisch en volledig in de huisstijl van Bamboo Import Europe. De klant heeft online keuzevrijheid in het moment van bezorging. De mogelijkheden waar de klant uit kan kiezen worden vooraf, via het automatische planalgoritme, gecheckt in de lopende planning. Vervolgens worden de klantafspraken automatisch ingepland. Ook de berichtgeving over verwachtte aankomst tijd is met Bumbal perfect op orde. Door de inzet van Bumbal komt het niveau van bezorging met eigen voertuigen voor Bamboo Import Europe in 1 klap op hetzelfde professionele niveau van de grote webshops. Maar dan wel met de persoonlijke – eigen benadering van de mensen van Bamboo Import Europe.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende demo of meer informatie.