21-07

Versterking Bumbal team

In de afgelopen periode hebben we 3 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen: Arthur, Ralf en Ted. Met deze uitbreiding van ons team kunnen we nog meer gebruikersgemak en nog betere support bieden.

Meer support voor onze klanten

Arthur en Ralf versterken onze support afdeling. Ze helpen onze klanten met allerlei gebruikersvragen. Met deze extra capaciteit is het totale supportteam nu ook beter in staat om extra tijd te stoppen in nieuwe handleidingen en tutorials. Hierdoor wordt de ingebruikname van Bumbal ook steeds eenvoudiger.

Meer gebruikersgemak en functionaliteiten

Met de versterking van Ted kunnen we meer meters maken in de ontwikkeling van de userinterface, zowel voor de APP als de WEB omgeving. Ook dit gaat bijdragen in gebruikersgemak en uitbreiding van functionaliteiten van de Transport Software. Al met al is de versterking dus vooral gericht om het gebruik van Bumbal nog makkelijker te maken. Met Arthur, Ralf en Ted erbij bestaat het totale team van Bumbal nu uit 15 personen en daar zijn we blij mee! Wil je eens kennismaken met Bumbal team? Je bent van harte welkom op ons kantoor  in Tilburg. Bel of mail ons voor een afspraak: info@bumbal.eu | 013-2201600. Of vul het contactformulier in.

bumbal team uitgebreid